Μέγκαν Μαρκλ: Έκλεψε τις εντυπώσεις με μίνι μαύρο φόρεμα σε θεατρική παράσταση

Μέγκαν Μαρκλ: Έκλεψε τις εντυπώσεις με μίνι μαύρο φόρεμα σε θεατρική παράσταση

Η νέα δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές και έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε θέατρο του Λονδίνου με ένα κομψό μίνι φόρεμα σε στιλ σμόκιν

mhhamilton
Λαμπερή και ανανεωμένη, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, έκλεψε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις η Μέγκαν Μαρκλ, όταν εμφανίστηκε στο Victoria Palace Theatre του Λονδίνου χθες το βράδυ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά από ένα μήνα ανάπαυλας και η νέα δούκισσα του Σάσεξ επισκίασε τον σύζυγό της με την κομψή της εμφάνιση.

Harry and Meghan arrive in style to watch hit musical Hamilton


Η 37χρονη Μέγκαν επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα σε στιλ σμόκιν αξίας 365 ευρώ του καναδικού οίκου «Judith and Charles», το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και clutch σε χρυσαφί απόχρωση. Η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, έκανε την έκπληξη με αυτή την εμφάνιση αφού συνήθως προτιμά μάξι ή μίντι φορέματα και σπάνια αφήνει σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της.



Το ζευγάρι παρακολούθησε το βραβευμένο με Τόνι μιούζικαλ «Hamilton», που ταξίδεψε πριν μερικούς μήνες από το Μπρόντγουεϊ στο ανακαινισμένο Victoria Palace Theatre της βρετανικής πρωτεύουσας. Τα έσοδα της χθεσινής παράστασης θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Sentebale, στο οποίο είναι επικεφαλής ο πρίγκιπας Χάρι και βοηθά τα παιδιά και τους νέους στην Αφρική που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS. Στο τέλος της παράστασης ο πρίγκιπας ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε τους συντελεστές και τον συνθέτη του μιούζικαλ Λιν Μάνουελ Μιράντα για την προσφορά τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης