Ψαχνά Ευβοίας: Καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία στην αυλή του

Ψαχνά Ευβοίας: Καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία στην αυλή του

Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

4090299
«Πάγωσε» ένας 31χρονος Έλληνας, μόλις είδε αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας να χτυπούν την πόρτα του σπιτιού του στα Ψαχνά Ευβοίας έχοντας μαζί τους σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών, καθώς κατάλαβε ότι είχε χάσει το παιχνίδι.

Ο τετράποδος αστυνομικός εντόπισε αμέσως την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην πίσω αυλή του σπιτιού και αριθμούσε 33 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, που το ύψος τους έφτανε τα δυο μέτρα. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και μια συσκευασία με218 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ανακάλυψε ο σκύλος μέσα στο σπίτι. Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στον μη ολοκληρωμένο πρώτο όροφο του κτιρίου όπου κατοικεί στη Γαστούνη, είχε απλώσει την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 750 γραμμαρίων την οποία είχε στην κατοχή του ένας 48χρονος με σκοπό να την αποξηράνει. Την βρήκαν, όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που έκαναν έρευνα και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης