Η πρώην σύζυγος του συγγραφέα Σαλμάν Ρούσντι αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού στην εφηβεία

Η πρώην σύζυγος του συγγραφέα Σαλμάν Ρούσντι αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού στην εφηβεία

Η τηλεστάρ Πάντμα Λάκσμι αποκαλύπτει στους «Νew York Times» την τραυματική της εμπειρία με αφορμή τη στήριξη του Τραμπ στον δικαστή Μπρετ Κάβανο

padma_lakshmi_rusdi
«Με βίασαν όταν ήμουν έφηβη».
Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια ινδικής καταγωγής Πάντμα Λάκσμι,πρώην σύζυγός του διάσημου συγγραφέα Σαλμάν Ρούσντι, άνοιξε την καρδιά της στους «Νew York Times» αποκαλύπτοντας την τραυματική εμπειρία που είχε πριν από 32 χρόνια.

Με αφορμή την υποστήριξη του Τραμπ στον υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο,Μπρετ Κάβανο,ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών,η 49χρονη Λάκσμι αποφάσισε να μοιραστεί τα όσα έζησε εκείνο το βράδυ αλλά και τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε σιωπηλή μετά τον βιασμό της.

Η 49χρονη τηλεστάρ και πρώην μοντέλο υποστηρίζει ότι, μετά το βιασμό της άρχισε να νιώθει ότι ήταν δικό της λάθος και να καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες μπορεί να μην αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεις.

Σχολιάζοντας επίσης τις δηλώσεις του Τραμπ πως οι γυναίκες αυτές θα έπρεπε τότε να έχουν καταγγείλει τον δικαστή,η καστανή τηλεπαρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες αυτές κράτησαν τις πληροφορίες για τον εαυτό τους τόσα χρόνια χωρίς να πάνε στην αστυνομία. Για χρόνια έκανα το ίδιο πράγμα».

Η παρουσιάστρια της διάσημης εκπομπής μαγειρικής «Top Chef» υποστηρίζει ότι ο βιασμός της έγινε όταν κοιμήθηκε στο σπίτι ενός άνδρα τον οποίο δεν κατονομάζει.

Κλείσιμο
«Όταν ξύπνησε,τον βρήκε από πάνω μου.Ρώτησα «Τι κάνεις;» και μου είπε:«Θα πονέσει για λίγο». Εγώ άρχισα να φωνάζω.Δεν το είπα στη μητέρα μου ή στους φίλους μου και σίγουρα ούτε στην αστυνομία.Άρχισα να αισθάνομαι ότι το σφάλμα ήταν δικό μου...Φαντάστηκα ότι οι ενήλικες θα με ρωτούσαν τι δουλειά είχα στο διαμέρισμά του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης