Η Μέγκαν Μαρκλ «σέρνει από τη μύτη» τον πρίγκιπα Χάρι: Το παλάτι ανησυχεί για την ασφάλειά της

Η Μέγκαν Μαρκλ «σέρνει από τη μύτη» τον πρίγκιπα Χάρι: Το παλάτι ανησυχεί για την ασφάλειά της

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ αγνόησε το πρωτόκολλο κατά την πρόσφατη περιοδεία με τον πρίγκιπα Χάρι στο εξωτερικό - Πόσα πλήρωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών για την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ

megan1
Ανησυχία έχει προκαλέσει στους υπεύθυνους για την ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας η εκδηλωτική συμπεριφορά της νέας δούκισσας του Σάσεξ, που όπως φαίνεται, όχι μόνο αγνοεί το πρωτόκολλο, αλλά συμπαρασύρει και τον πρίγκιπα Χάρι.

Στην πρώτη περιοδεία του λαμπερού ζευγαριού στο εξωτερικό, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και νησιά του νότιου Ειρηνικού, η Μέγκαν Μαρκλ, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, αγκάλιαζε και φιλούσε τους άγνωστους θαυμαστές της, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στους ανθρώπους της ασφάλειάς της. Σύμβουλος του παλατιού σε θέματα ασφάλειας μίλησε για το θέμα στον βρετανικό Τύπο και δήλωσε πως η συμπεριφορά της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, όχι μόνο κάνει τους άνδρες της ασφάλειάς της να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση αλλά παράλληλα, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας περιμένουν και από τα άλλα μέλη της να κάνουν το ίδιο με τη Μέγκαν και όταν αυτό δεν συμβαίνει, οι άνθρωποι απογοητεύονται.

Σύμφωνα με σύμβουλους του παλατιού ένα μέρος του προβλήματος είναι και η απόλυτη αφοσίωση του πρίγκιπα Χάρι στην σύζυγό του. «Δεν ακούει ούτε μια λέξη κριτικής ή μια απλή σύσταση. Ό,τι λέει εκείνη (η Μέγκαν) είναι πάνω από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε. Αυτή υπερέχει από τους υπεύθυνους για την ασφάλεια, την οικογένεια ακόμα και από τον πατέρα του», δήλωσε σύμβουλος του παλατιού.

megan2


Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε μια φωτογραφία που ανησύχησε ιδιαίτερα τους βασιλικούς συμβούλους. Στην φωτογραφία ο πρίγκιπας Χάρι κάνει πρόβα την ομιλία του για τους αγώνες Invictus Games σε ένα άδειο στάδιο του Σίδνεϊ ενώ η Μέγκαν Μαρκλ τον ακούει. «Έμοιαζε σαν ένα διευθυντή θεάτρου που κάνει ακρόαση σε έναν νευρικό αλλά πολύ καλό πρωταγωνιστή», ανέφερε σύμβουλος του παλατιού.

Εκτός δε από τον πλήρη έλεγχο που φαίνεται πως έχει η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits επάνω στον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, η Μέγκαν είναι και σπάταλη. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως η δούκισσα του Σάσεξ έδωσε 130.000 λίρες (148.000 ευρώ) για τις τουαλέτες και τα ρούχα που έβαλε στην 16ήμερη περιοδεία στο εξωτερικό. Χρήματα που πλήρωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή, ο Βρετανός φορολογούμενος.

Οι υπεύθυνοι του παλατιού έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην έμπιστη βοηθό της βασίλισσας, την 49χρονη Σαμάνθα Κοέν. Η βασίλισσα Ελισάβετ απέσπασε από το Μπάκιγχαμ για έξι μήνες την βοηθό της, η οποία μετακόμισε στο παλάτι του Κένσιγκτον μετά τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι τον Μάιο, ώστε να εκπαιδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ στο νέο της ρόλο. Τώρα, οι σύμβουλοι του παλατιού σκέφτονται να παραμείνει η Σαμάνθα Κοέν στο πλευρό της δούκισσας του Σάσεξ και να την καθοδηγήσει σχετικά με το βασιλικό πρωτόκολλο και την δημόσια εικόνα της.
megan3
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης