Τέξας: Είπε σε παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης και... συνελήφθη

Τέξας: Είπε σε παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης και... συνελήφθη

O 31χρονος... αρνητής του Santa Ααρον Ουρμπάνσκι οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αν τελικά καταδικαστεί απειλείται με ποινή κάθειρξης έως 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2.000 δολαρίων

ljhfkjfg
Στα κρατητήρια της κωμόπολης του Κλέμπουρν, στο Τέξας, κατέληξε ένας 31χρονος, ο οποίος... μαρτύρησε σε παιδιά ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει!

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, σε ένα πρωινό για τα παιδιά που είχε διοργανώσει η τοπική ενορία, παρουσία του... Αη Βασίλη.

Τη στιγμή που τα παιδιά φωτογραφίζονταν με τον άγιο των δώρων, στο προαύλιο της εκκλησίας εμφανίστηκαν τρία άτομα που κρατούσαν πλακάτ και άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τους γονείς για τα ψέμματα που λένε στα παιδιά, περί του Αγιου Βασίλη.

«Δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης» έλεγαν και προς τα παιδιά, προκαλώντας την ενόχληση γονέων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με το RT, ο ένας εκ των τριών διαδηλωτών παρέμεινε στο σημείο παρά τις εκκλήσεις αστυνομικών και τελικά συνελήφθη για καταπάτηση ιδιωτικού χώρου.

O 31χρονος... αρνητής του Santa Ααρον Ουρμπάνσκι οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αν τελικά καταδικαστεί απειλείται με ποινή κάθειρξης έως 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 2.000 δολαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης