Βασίλισσα Ελισάβετ: Στα 92 της κάθισε στο τιμόνι παρά το τροχαίο του 97χρονου Φίλιππου!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στα 92 της κάθισε στο τιμόνι παρά το τροχαίο του 97χρονου Φίλιππου!

Η «αειθαλής» μονάρχης, μετά την δριμεία κριτική που της ασκήθηκε, φόρεσε ζώνη το Σάββατο, καθώς κάθισε πάλι στο τιμόνι του μαύρου Range Rover - Δεν παραδίδει την άδεια οδήγησης ο πρίγκιπας Φίλιππος

elis
Η κριτική που ασκήθηκε την Παρασκευή στη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που την έδειχναν να οδηγεί ένα μαύρο Range Rover χωρίς να φορά ζώνη, μία ημέρα μετά το τροχαίο ατύχημα του 97χρονου συζύγου της, ανάγκασαν την μονάρχη να φορέσει ζώνη σήμερα καθώς αναχωρούσε με το αυτοκίνητό της από την βασιλική κατοικία στο Σάντριγχαμ, στην ανατολική Αγγλία.

Η 92χρονη βασίλισσα σήμερα το μεσημέρι κάθισε στο τιμόνι φορώντας μαντήλι στο κεφάλι και έχοντας δίπλα της μια ηλικιωμένη κυρία ενώ στο πίσω κάθισμα του Range Rover βρίσκονταν οι άνδρες της ασφάλειάς της. Την Πέμπτη ο 97χρονος βασιλικός σύζυγος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κοντά στον Πύργο του Σάντριγχαμ καθώς ο ίδιος οδηγούσε ένα μαύρο Range Rover, το οποίο ανατράπηκε όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Οι δύο γυναίκες και ένα μωρό εννέα μηνών, που επέβαιναν στο άλλο όχημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δέχθηκαν ιατρική φροντίδα για τα ελαφρά τραύματα που τους προκάλεσε η σύγκρουση με το όχημα του δούκα του Εδιμβούργου. Ο πρίγκιπας Φίλιππος αν και αρχικά επέμενε πως δεν έχει τραυματιστεί, σύμφωνα αξιωματούχους του παλατιού, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από την παρότρυνση των γιατρών του ενώ φωτογραφίες από drone στον βρετανικό Τύπο αποκαλύπτουν πως ο βασιλικός σύζυγος μετά την περιπέτειά του ξεκουράζεται στην εξοχική κατοικία Wood Farm, η οποία βρίσκεται μέσα στο βασιλικό κτήμα στο Σάντριγχαμ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά το τροχαίο ατύχημα, εξαιτίας του οποίου το όχημά του ανατράπηκε, ήταν φανερά ταραγμένος και παρακαλούσε να τον βγάλουν από το Range Rover. Μια οδηγός στην περιοχή του Σάντριγχαμ, η Έλεν Στέινς, κατήγγειλε στην εφημερίδα Sun πως την Πέμπτη λίγο πριν το τροχαίο ατύχημα του πρίγκιπα Φίλιππου ο ίδιος παρ' ολίγο να πέσει επάνω στο δικό της αυτοκίνητο. Η Στέινς αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται στον 97χρονο βασιλικό σύζυγο να οδηγεί σε αυτή την ηλικία.

Ο Τζάιλς Μπράντρεθ, φίλος και βιογράφος του δούκα του Εδιμβούργου, μίλησε σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή Today programme του BBC και αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος αγαπά την ταχύτητα και δύσκολα θα παραδώσει την άδεια οδήγησης. Ο βασιλικός σύζυγος το φθινόπωρο του 2017 παραιτήθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του ενώ πριν ένα χρόνο υπεβλήθη με επιτυχία σε επέμβαση στο ισχίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης