Δάσκαλος ο πρώτος παιδεραστής που θα κρεμαστεί στην Ινδία

Δάσκαλος ο πρώτος παιδεραστής που θα κρεμαστεί στην Ινδία

Σε εφαρμογή νόμου του 2017 που προβλέπει θανατική ποινή για βιαστές που επιτίθενται σε παιδιά κάτω των 12 ετών

india-rap
Δάσκαλος είναι ο πρώτος παιδεραστής που θα εκτελεστεί δια απαγχονισμού στην Ινδία μετά την ψήφιση από το 2017νόμου που προβλέπει τη θανατική ποινή για παιδεραστές στη χώρα.

Ο Μαχέντρα Σινγκ Γκοντ απήγαγε ένα μικρό κορίτσι τον περασμένο Ιούνιο και αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις, παράτησε τη σορό στη ζούγκλα πιστεύοντας ότι έχει πεθάνει.

Το μικρό κορίτσι, όμως, παρά την αγριότητα του βιασμού κατάφερε να επιζήσει μετά από μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο στο Νέο Δελχί με τους γιατρούς να υποχρεώνονται να «επανατοποθετήσουν» τα εσωτερικά της όργανα!

Σύμφωνα με τους Times of India η εκτέλεση αναμένεται στις 2 Μαρτίου.

«Το δικαστήριο δεν μπορεί να αποφύγει το καθήκον του να είναι σκληρό απέναντι στους σκληρούς εγκληματίες ώστε αυτό να λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσους σκέφτονται να κάνουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα. Πολύ περισσότερο που ο δράστης είναι δάσκαλος ο οποίος υποτίθεται ότι θα πρέπει να διδάσκει την ηθική στα παιδιά» τόνισαν οι δικαστές ανακοινώνοντας την επικείμενη εκτέλεση.

Ο νόμος που τέθηκε σε ισχύ το 2017 προβλεπει την θανατική ποινή για βιαστές που επιτίθενται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης