Η φιλενάδα του Μπόρις Τζόνσον έκανε εχθές την παρθενική της εμφάνιση ως... εν αναμονή «Πρώτη Κυρία»

Η φιλενάδα του Μπόρις Τζόνσον έκανε εχθές την παρθενική της εμφάνιση ως... εν αναμονή «Πρώτη Κυρία»

Η Κάρι Σίμοντς έκλεψε χθες την παράσταση στην εναρκτήρια ομιλία της προεκλογικής εκστρατείας του αγαπημένου της - Σήμερα ο πρώτος γύρος των ψηφοφοριών για την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τόρις

symonds
Το ντεμπούτο της ως εν αναμονή «Πρώτη Κυρία» έκανε χθες η ερωμένη του εκκεντρικού Μπόρις Τζόνσον με τα βρετανικά ΜΜΕ να εστιάζουν στην καστανόξανθη Κάρι Σίμοντς, τον άσσο στο μανίκι του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας.

Χτες, στην εναρκτήρια ομιλία της προεκλογικής του εκστρατείας, η αγαπημένη του Κάρι βρέθηκε στο πλευρό του αλλά και μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ. Το φλοράλ φόρεμά της μέχρι τον αστράγαλο με το οποίο εμφανίστηκε στο Ουέστμινστερ σχολιάστηκε θετικά με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» να επισημαίνει ότι η Κάρι ήταν αυτή που μεταμόρφωσε τον Τζόνσον σε μια «μηχανή του Brexit» .

Η κατά 23 χρόνια μικρότερη φιλενάδα του είναι αυτή που του υπέδειξε να κάνει δίαιτα και να αλλάξει την κουπ στα μαλλιά του. Αλλά και η ίδια άλλαξε. Για τους ειδικούς σε θέματα μόδας, η αλλαγή στα ρούχα και τα μαλλιά της δείχνει ότι προετοιμάζεται για να διαβεί το κατώφλι της Ντάουνινγκ Στριτ.

carrie


Η Κάρι τον βοήθησε να ανανεώσει πλήρως την εικόνα του συμβουλεύοντάς τον να κάνει ένα «μοντέρνο» κούρεμα, να χάσει βάρος σταματώντας το αλκοόλ και κάνοντας τις μετακινήσεις του με το ποδήλατο.

Κλείσιμο
Η ίδια έκανε πιο σκούρα τα μαλλιά της και άλλαξε την γκαρνταρόμπα της επιλέγοντας πιο συντηρητικά ρούχα. Η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας και ο Τζόνσον απολαμβάνουν ελεύθεροι τον έρωτά τους κάνοντας δημόσια εμφανίσεις, εκδρομές και στο εξωτερικό. Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το Πήλιο στις αρχές Ιανουαρίου.

Boris Johnson's girlfriend Carrie Symonds arrives at his launch


Σήμερα ο πρώτος γύρος ψηφοφοριών

Ο Μπόρις Τζόνσον, φαβορί για την ηγεσία των Τόρις, βάζει τα δυνατά του για να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους καθώς σήμερα ξεκινά ο πρώτος γύρος των ψηφοφοριών για την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Συντηρητικών. Από τους δέκα υποψηφίους, οι πρώην υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, νυν υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ, υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόουβ, πρώην υπουργός Brexit Ντόμινικ Ράαμπ, υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ, υπουργός Εσωτερικών Σατζίντ Τζαβίντ, υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Ρόρι Στιούαρτ, τέως υπουργός Έστερ ΜακΒέι, πρώην υπουργός αρμόδια για τη σχέση με τη Βουλή των Κοινοτήτων Άντρια Λίντσομ και ο συντηρητικός βουλευτής Μαρκ Χάρπερ, τουλάχιστον ένας θα αποχωρήσει από την κούρσα.

Η ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει στις 12:00 (ώρα Ελλάδος) και θα διαρκέσει έως τις 14:00 (ώρα Ελλάδος) και το αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στις 15:00 (ώρα Ελλάδας).

Όποιος υποψήφιος λάβει 16 ψήφους ή λιγότερες θα αποκλειστεί από την κούρσα.

symmonds
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης