Έγκλημα σοκ στο Λονδίνο: Σκότωσαν με μαχαιριές έγκυο 8 μηνών - Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος

Έγκλημα σοκ στο Λονδίνο: Σκότωσαν με μαχαιριές έγκυο 8 μηνών - Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος

Η 26χρονη γυναίκα γέννησε στο σημείο της επίθεσης με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο

kelly
Μια γυναίκα έγκυος οκτώ μηνών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο χθες Σάββατο και το μωρό που κυοφορούσε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (τοπική ώρα), όταν βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη.

Η γυναίκα γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Ένας 37χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το θύμα ονομάζεται Κέλι Μέρι Φοβρέλ. Τις φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας δημοσίευσαν η Mirror και η Daily Mail.
kelly-mesa


Κλείσιμο
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δέχεται επικρίσεις ότι οι μειώσεις χρηματοδότησης της αστυνομίας και οι περικοπές σε κοινωνικές υπηρεσίες έχουν συμβάλει σε μια αυξανόμενη συχνότητα εγκλημάτων με μαχαίρια.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκαν 285 θανατηφόρες επιθέσεις με μαχαίρια το 2018, ο υψηλότερο αριθμός από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.


H Κέλι Μέρι Φοβρέλ ποζάρει με τον ανηψιό της πριν από μερικούς μήνες
kelly

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης