Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Αστέρι της κάντρι θύμα της πανδημίας - Πέθανε στα 61 του

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Αστέρι της κάντρι θύμα της πανδημίας - Πέθανε στα 61 του

Ο Joe Diffie, κορυφαίος τραγουδιστής τη δεκαετία του '90 και είδωλο της κάντρι, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι νοσηλεύεται και την Κυριακή το απόγευμα «έσβησε» από τον νέο κορωνοϊό στο κρεβάτι του νοσοκομείου

corona_diffie
Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομειακή μονάδα άφησε το αστέρι της αμερικανικής κάντρι μουσικής, Joe Diffie, το όνομα του οποίου προστέθηκε στη λίστα με τα χιλιάδες θύματα της πανδημίας covid-19, που προκάλεσε η εξάπλωση του νέου κορωνοϊου.

Ο 61χρονος τραγουδιστής ήταν με το συγκρότημά του Grand Ole Opry νούμερο 1 στα τσαρτς τη δεκαετία του '90 και συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους κορυφαίους του είδους. Ο φονικός ιός όμως, δεν ξεχωρίζει διασημότητες και είδωλα της κάντρι. Ο Joe Diffie «έφυγε» το απόγευμα της Κυριακής, μετά από ολιγοήμερη μάχη με τον κορωνοϊό, από τον οποίο προσβλήθηκε εξαιτίας των περιορισμένων μέτρων που έλαβε με μεγάλη καθυστέρηση η αμερικανική κυβέρνηση.

Ο διάσημος μουσικός είχε ανακοινώσει μόλις την Παρασκευή ότι δίνει μάχη με τον νέο κορωνοϊό, αναφέροντας σε δήλωσή του: «Βρίσκομαι κάτω από ιατρική παρακολούθηση και λαμβάνω θεραπεία. Η οικογένειά μου και γω θέλουμε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές. Θέλω να υπενθυμίσω στο κοινό και σε όλους τους οπαδούς μου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτόν την πανδημία».

Δύο 24ωρα μετά, ο διάσημος αστέρας της κάντρι «έσβησε» στο κρεβάτι του νοσοκομείου, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι κανείς δεν είναι άτρωτος, κανείς δεν έχει προστασία και καμία θεραπεία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή από τον νέο κορωνοϊό που μαστίζει την ανθρωπότητα.

Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Η καταστροφική πορεία της πανδημίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Εκτίμηση σοκ από ειδικό κάνει λόγο για 100.000-200.000 νεκρούς και «εκατομμύρια» κρούσματα

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Επικοινωνία του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον υπουργό Υγείας των ΗΠΑ Άλεξ Αζάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης