Platyball: Νέα κεφαλή τριποδιού με οθόνη για ευθυγράμμιση!


Platyball: Νέα κεφαλή τριποδιού με οθόνη για ευθυγράμμιση!

H Platyball είναι η νέα φορητή κεφαλή τριποδιού που έρχεται μέσω KickStarter ως μία διαφορετική πρόταση στην αγορά.

Η Platyball διατίθεται σε δύο μοντέλα, τα Elite και Ergo.

Platyball Elite

Η Platyball Elite έχει δύο κουμπιά, ένα για απασφάλιση και ένα για ασφάλιση και μία ροδέλα ασφαλείας για τη λειτουργία Panning. Η λειτουργία Panning αντί να είναι στη βάση της κεφαλής είναι στο πάνω μέρος της για πιο εύκολο Panning και πιο εύκολη ευθυγράμμιση της κάμερας κατά τη χρήση του.

Το πιατάκι γρήγορης απελευθέρωσης είναι τεχνολογίας Arca Swiss.

Η Platyball Elite έχει οθόνη η οποία χρησιμεύει για την ευθυγράμμιση του ορίζοντα πριν την λήψη, με ευκολία, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Η ευθυγράμμιση λειτουργεί είτε έχουμε την κάμερα σε οριζόντιο είτε σε κάθετο προσανατολισμό, ενώ το καλιμπράρισμα της ευθυγράμισης γίνεται εύκολα από τον χρήστη με την βοήθεια ενός απλού αλφαδιού.

Η οθόνη τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου A23, ενώ υπάρχει διαβάθμιση της φωτεινότητας της σε 3 επίπεδα.

Η Platyball Elite μπορεί να σηκώσει βάρος μέχρι 10 κιλά και το σώμα της είναι ανθεκτικό σε υγρασία, νερό και σκόνη. Διατίθεται σε κόκκινο χρώμα.

Platyball Ergo

H Platyball Ergo έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Elite, χωρίς την οθόνη και το χρώμα της ασημί/γκρι.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Οι δύο κεφαλές είναι διαθέσιμες μέσω της καμπάνιας της εταιρείας στην πλατφόρμα χρηματοδότησης KickStarter και η αποστολή της θα γίνει από τον Μάρτιο του 2021.

Η τιμή της Platyball Ergo είναι 199 δολάρια (249 δολάρια όταν βγει στην αγορά) ενώ η τιμή της Platyball Elite (325 δολάρια όταν βγει στην αγορά) είναι στα 249 δολάρια.

Θα την βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Platyball Tripod Heads
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!