Vlog: Φωτογραφίζοντας τοπίο και φύση στο Γράμμο [1o μέρος]


Vlog: Φωτογραφίζοντας τοπίο και φύση στο Γράμμο [1o μέρος]

Το pttlgr βρέθηκε στον Γράμμο και με βάση του το Νεστόριο της Καστοριάς εξερεύνησε την τεράστια τοποθεσία με τα εκπληκτικά μέρη.

Στο πρώτο μέρος δείτε τη φιλοσοφία πίσω από τη φωτογράφιση τοπίου, πως μπορείς να επιλέξεις το θέμα φωτογράφισης και ποιους προβληματισμούς μπορεί να έχει ένας φωτογράφος στο πεδίο!

Όλες οι λήψεις για το βίντεο έγιναν με τη DJI Osmo Action (στα αυτοκίνητα στερεωμένη με μία βεντούζα στο τζάμι και στις λήψεις στο χέρι σε ένα απλό selfie stick)!

Η πρώτη φωτογραφία έγινε με την Olympus OM-D E-M5 III και τον φακό 12-40mm Pro, στο χέρι. Η δεύτερη και τρίτη λήψη έγιναν με την Nikon D500 και τον φακό Nikkor 50mm f/1.4, στο τριπόδι Manfrotto 190 με την κεφαλή Manfrotto 410!

Ακολουθήστε με: Facebook: https://business.facebook.com/vaios.vitos/
Instagram: https://www.instagram.com/vaios.vitos/

O ξενώνας Αναστασία στο Νεστόριο, ήταν η βάση μας: https://bit.ly/2qGgZij

Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κοτσάκο για την άψογη συνεργασία και την ξενάγηση στον Γράμμο!

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερωθείτε όταν ανέβει δεύτερο μέρος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!