Αποκάλυψη φωτιά στο παλάτι! Ο William δεν ήθελε ο Harry να παντρευτεί τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκάλυψη φωτιά στο παλάτι! Ο William δεν ήθελε ο Harry να παντρευτεί τη Meghan Markle

Σε έξαλλη κατάσταση ο πρίγκιπας Harry

Όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Kate Middleton και τη Meghan Markle, τόσο εμείς θα σιγουρευόμαστε πως τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Μπορεί το παλάτι να διέψευσε την κόντρα ανάμεσα στις δύο Δούκισσες, όμως αυτή δυστυχώς υπάρχει και δεν μπορεί κανείς να την αποκρύψει. Το πρόβλημα και η αιτία όμως δεν ξεκινούν από τον βασιλικό γάμο, αλλά πάνε πολύ πιο πίσω.

Η ρήξη ανάμεσα στις δύο νύφες της βασίλισσας είναι αποτέλεσμα της πρότερης ρήξης που αντιμετωπίζουν στη σχέση τους τα δύο αδέρφια και εγγόνια της Ελισάβετ, aka William και Harry. Και αυτή η ρήξη επήλθε από την στιγμή που ο δεύτερος γνώρισε τη Meghan στον αδερφό του. Όπως ήδη γνωρίζεις ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage στο Windsor και η πραγματική αιτία είναι πως αυτό συμβαίνει για να μη βλέπουν την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William που μένουν επίσης στο Kensington.

Δες και αυτό: Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Η αλήθεια για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους

Εδώ και αρκετό καιρό ο βρετανικός Τύπος αναφέρεται στη ρήξη και την ψυχρότητα που υπάρχει στις σχέσεις των δύο ζευγαριών, παρά τις κοινές εμφανίσεις που κάνουν κατά διαστήματα. Και εδώ έρχεται η αποκάλυψη φωτιά. Πηγή μέσα από το παλάτι του Kensington, αποκάλυψε στη Sun πως ο William από την αρχή είχε αμφιβολίες για το αν η Meghan Markle ήταν η κατάλληλη γυναίκα για να σταθεί στο πλευρό του Harry ως σύζυγος και κατ’ επέκταση μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο μεγάλος αδερφός του Harry, γνώρισε την πρώην ηθοποιό έναν χρόνο πριν από τον γάμο τους, όταν εκείνος την κάλεσε στο Λονδίνο.

Μόλις η Meghan επέστρεψε στο Τορόντο, ο William εξέφρασε τις αμφιβολίες του στον Harry, λέγοντάς του πως δεν γνωρίζουν τίποτα για το παρελθόν της, το ποια είναι πραγματικά και τις προθέσεις της. Η στάση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον ερωτευμένο Harry, ο οποίος κατηγόρησε τον αδερφό του, πως προσπάθησε να του χαλάσει τη σχέση πριν καν εκείνη αρχίσει. Ο πρίγκιπας Harry δεν ήθελε να ακούει τίποτα αρνητικό για την αγαπημένη του Meghan, η οποία είναι έγκυος και στο πρώτο τους παιδάκι, και την υπερασπίστηκε με τρομερό πάθος και σθένος απέναντι σε όσους είχαν αρνητική άποψη.

Μάλιστα μία πηγή μέσα από το παλάτι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η άποψή μου είναι ότι ο Harry αισθάνεται έτσι επειδή δεν μπόρεσε να προστατέψει την μητέρα του, γι' αυτό και θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την σύζυγό του», και καθόλου δεν διαφωνούμε με αυτό.

Διάβασε ακόμη:

Έξαλλη η Kate Middleton: Η κίνηση της Meghan Markle μας απογοήτευσε πολύ

Το παλάτι σχολιάζει για πρώτη φορά την κόντρα ανάμεσα στη Meghan Markle και την Kate Middleton