Η Meghan Markle προσέλαβε μία «doula» για τη γέννα της

Η Meghan Markle προσέλαβε μία «doula» για τη γέννα της

Η Δούκισσα του Sussex σπάει άλλη μία παράδοση του Παλατιού.

Η ημέρα που η Meghan Markle θα γεννήσει είναι πλέον πολύ κοντά, αφού, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Kensington Palace, πρόκειται να συμβεί μέσα στην Άνοιξη του 2019. Όπως φαίνεται, όμως, η Δούκισσα του Sussex ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση που θα σπάσει άλλη μία χρόνια παράδοση του Παλατιού και να προσλάβει μία βοηθό μητρότητας (doula).

Η βοηθός μητρότητας είναι μία επαγγελματίας, που βοηθάει μία γυναίκα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννα, παρέχοντάς της ψυχολογική ή και σωματική υποστήριξη. Αυτή, λοιπόν, τη βοήθεια φαίνεται να βρήκε η Meghan, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, στο πρόσωπο της μαμάς τριών παιδιών Lauren Mishcon. Η Mishcon είναι παντρεμένη με τον Oliver Mishcon, εγγονό του επικεφαλής της νομικής εταιρείας Mishcon de Reya, που είχε αναλάβει τον χωρισμό της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου το 1996.

Όταν η ίδια ερωτήθηκε για λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα, αναμενόμενα δεν μπορούσε να απαντήσει, όμως σε ένα φόρουμ σχετικό με βοηθούς μητρότητας έκανε την εξής ανάρτηση: «Είμαι απασχολημένη την Άνοιξη».

Ο Πρίγκιπας Harry λέγεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει «μαθήματα» με τη Mishcon, ώστε να γνωρίζει την καλύτερη μέθοδο προσέγγισης και υποστήριξης της συζύγου του στη γέννα, που κατά πάσα πιθανότητα, θα συμβεί μέσα στον Απρίλιο.