Η ανακοίνωση του Παλατιού που δείχνει ότι η Meghan δεν είναι αυτό που πίστευες

Η ανακοίνωση του Παλατιού που δείχνει ότι η Meghan δεν είναι αυτό που πίστευες

Τι πρόκειται να κάνει η Δούκισσα του Sussex;

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι το ζευγάρι που λατρεύεις να παρακολουθείς και κάθε νέο για τη ζωή και την καθημερινότητά τους αποτελεί μία από τις ειδήσεις της ημέρας. Η επερχόμενη εγκυμοσύνη της και ο,τι έχει να κάνει με αυτήν ενθουσιάζει το κοινό και ειδικά όταν τα νέα που μαθαίνει είναι μη αναμενόμενα, όπως αυτό που ακολουθεί.

Το Kensington Palace έκανε μία δημοσίευση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter κατά την οποία αποκαλύπτει τι βρίσκεται ανάμεσα στα σχέδια του διάσημου ζευγαριού για τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτήν, ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν βάλει στα σχέδιά τους για το τέλος του μήνα ένα ταξίδι στο Μαρόκο, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη (7 μηνών).

Μπορεί πολλές γυναίκες να θεωρούσαν ότι σαν βασιλικό μέλος θα κινείτο με όση περισσότερη ασφάλεια γίνεται, η Meghan αποδεικνύει ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει τις υποχρεώσεις που βρίσκονται στο πρόγραμμά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση λέει:

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα επισκεφτούν το Μαρόκο από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου μέχρι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου. Αυτή η επίσκεψη γίνεται σύμφωνα με αίτημα της Κυβέρνησης της Αυτού Μεγαλειότητάς της.»