Υπάρχει ένα άτομο που πιστεύει πολύ στη φιλία Kate -Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Υπάρχει ένα άτομο που πιστεύει πολύ στη φιλία Kate -Meghan Markle

Θα μπορούσαν πράγματι να γίνουν φίλες;

Όταν η Meghan Markle έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, όλοι ήλπιζαν πως αυτή και η Kate Middleton θα γινόταν η dream team που θα ανταγωνιζόταν ακόμη και την ομάδα Harry-Meghan. Εχμ…sorry, όταν λέμε όλοι εννοούμε στην πραγματικότητα τον πρίγκιπα Harry. Ο πρίγκιπας προφανώς είχε στηρίξει όλες του τις ελπίδες σε αυτήν τη φιλία, όμως δυστυχώς αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η royal expert Katie Nicholl ξεκαθάρισε στο Glamour, πως ενώ η Kate και η Meghan δεν φορούν βραχιολάκια που να ορίζουν τη φιλία τους, δεν είναι και τελείως σε κόντρα. «Νομίζω ότι αυτή η ιδέα της ύπαρξης μιας καταστροφής ανάμεσα στις δύο δούκισσες έχει δημιουργήσει όλους αυτούς τους τρομακτικούς τίτλους, αλλά δεν πιστεύω ότι ισχύουν όλα αυτά που λέγονται.

Δεν έχω ακούσει ποτέ από καμία πηγή ότι υπάρχει κόντρα ή παρεξήγηση ανάμεσά τους, υπάρχει όμως μια δυσαρέσκεια απλά από το fitting της Charlotte λίγο πριν από τον γάμο. Έχω ακούσει επίσης πως ο Harry ήθελε πολύ η σύζυγός του να γίνει φίλη με την Kate, όμως δεν υπήρχε στον ορίζοντα αυτό το είδος φιλίας ανάμεσά τους», ανέφερε η Katie.

Και κάπως έτσι το όνειρο του Harry γκρεμίστηκε για πάντα. Ή μήπως όχι, ποιος ξέρει;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr