Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έσπασαν μία ακόμη βασιλική παράδοση με αυτή την απόφαση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έσπασαν μία ακόμη βασιλική παράδοση με αυτή την απόφαση

Τι αποφάσισε το royal ζεύγος;

Κι ενώ όλοι περιμένουμε με αγωνία για την ημέρα που θα δούμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μπορεί και να έχει ήδη γεννήσει), το ζευγάρι αψηφά για μια ακόμη φορά από τότε που παντρεύτηκε το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της DailyMail, η Meghan Markle έχει εντοπίσει μία Αμερικανή νταντά για να φροντίζει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Απ’ ότι φαίνεται το ζευγάρι αποφεύγει να ακολουθήσει μία ακόμη παράδοση, που κανονικά τους θέλει να προσλαμβάνουν μια νταντά από το κολλέγιο του Norland.

Η ανάγκη της δούκισσας του Sussex να θέλει μία νταντά από την Αμερική δείχνει πως η καρδιά της είναι ακόμη πίσω στην πατρίδα της και δεν ξεχνάει τις δικές της συνήθειες. Λέγεται πως η 37χρονη πρώην ηθοποιός έχει ζητήσει βοήθεια για τη ανεύρεση προσωπικού σε εξειδικευμένο γραφείο πρόσληψης, στο οποίο έχει πει να της βρουν έναν κατάλληλο υποψήφιο για να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Μια πηγή ανέφερε στη Mirror πως το ζευγάρι έχει πολύ καθαρά στο μυαλό του το πώς θέλει να μεγαλώσει το παιδί του. Συγκεκριμένα η Meghan είπε στο γραφείο πως προτιμάει μία Αμερικανίδα από μία Βρετανίδα και πως θέλουν να τη νιώθουν σαν μέλος της οικογένειας, αντί απλά για ένα μέλος προσωπικού με στολή.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr