Καμία έχθρα απολύτως: Ο πρίγκιπας Harry κοιτάζει την Kate και γίνεται viral δίκαια

Πατούλια Κατερίνα
Καμία έχθρα απολύτως: Ο πρίγκιπας Harry κοιτάζει την Kate  και γίνεται viral δίκαια

Και ακόμα ένα γεγονός που φανερώνει πως τα δύο ζευγάρια κάνουν κολλητή παρέα

Μετά την κοινή εμφάνιση της Kate Middleton με τον πρίγκιπα Harry μπορούμε να είμαστε σίγουροι για δύο πράγματα: ο Harry θαυμάζει υπερβολικά τη γυναίκα του αδερφού του και δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Οι φανς μάλιστα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, παρατήρησαν και μια φωτογραφία της οποία δημοσίευσε ο λογαριασμός του Kensington στο Twitter, όπου ο Harry κοιτάζει την Kate και λιώνει από θαυμασμό. Ο μικρός πρίγκιπας έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στην ημέρα τιμής και μνήμης Anzac για να τιμήσει τους Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς που έχασαν τη ζωή τους το 1915.
Kate και Harry έφταναν στο Westminster Abbey του Λονδίνου μαζί και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν ενώ το Bazzar επιβεβαιώνει πως ο William και η Kate είχαν επισκεφτεί το νέο σπίτι του Harry με την Meghan στο Frongmore την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή.



Ως γνωστόν, η βρετανική βασιλική οικογένεια εκκλησιάστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το νέο σπίτι του Harry. Η μόνη που δεν έδωσε το παρόν στην εκκλησία είναι η Meghan που αναμένεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή, την οποία έσπευσαν να επισκεφτούν ο πρίγκιπας William με την αγαπημένη του Kate.
Kαι δεν είναι μόνο ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge που πέρασαν από το Frogmore Cottage, στο πλευρό της Meghan είναι ήδη η μαμά της Doria Ragland, αλλά και ο ο make up artist Daniel Martin.

Για την ιστορία πάντως, η επίσκεψη της Kate στο νέο σπίτι της Meghan ήταν ξαφνική και απόφαση της στιγμής ενώ ήταν η πρώτη φορά που o William Και η Kate επισκέπτονταν τον αδερφό του πρίγκιπα από τότε, περίπου πριν ένα μήνα, που μετακόμισε.