George Clooney: «Το βασιλικό μωρό μου έκλεψε τη μέρα των γενεθλίων»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
George Clooney: «Το βασιλικό μωρό μου έκλεψε τη μέρα των γενεθλίων»

Απαντά στις φήμες για το αν είναι ο νονός του μωρού Harry-Meghan

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στη royal οικογένεια και πιο συγκεκριμένα στο μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, το οποίο ήρθε στον κόσμο πριν από τέσσερις ημέρες. Εχθές είδαμε την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, αλλά και φωτογραφία στο Instagram, ενώ λίγη ώρα αργότερα μάθαμε και το όνομα του νεαρού διαδόχου του θρόνου.

Όσο περιμέναμε ωστόσο να μάθουμε το όνομά του μικρούλη άρχισαν να κυκλοφορούν και φήμες για το ποιος μπορεί να είναι ο νονός του μικρού Archie. Η κολλητή της Meghan Markle, Jessica Mulroney, η Serena Williams ή μήπως ο George Clooney και η σύζυγός του Amal;

Και μπορεί να μην γνωρίζουμε για τους υπόλοιπους, όμως ο George Clooney απάντησε τόσο στο αν πρόκειται να είναι ο νονός, όσο και στο πώς αισθάνεται που έχει την ίδια μέρα γενέθλια με το βασιλικό μωρό. «Όλοι λατρεύουν τις φήμες, μα αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν θέλετε να γίνω νονός κανενός παιδιού», είπε αρχικά ο 58χρονος ηθοποιός στο Extra.

«Είμαι γονιός αυτή τη στιγμή και είναι αρκετό και τρομακτικό», είπε αστειευόμενος. Όσο για το γεγονός ότι μοιράζεται τα γενέθλιά του την ίδια μέρα με τον Archie ανέφερε: «Είναι εκνευριστικό αν το σκεφτείτε καλά, το βασιλικό μωρό μου έκλεψε τη λάμψη. Ήδη μοιράζομαι τη μέρα αυτή με τον Orson Welles, τον Sigmund Freud και τώρα και το βασιλικό μωρό. Χάνω έδαφος πολύ γρήγορα».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr