Ξεσήκωσε και το facebook: Η φωτό του Άκη Πετρετζίκη που συγκέντρωσε πάνω από 8k likes

Ξεσήκωσε και το facebook: Η φωτό του Άκη Πετρετζίκη που συγκέντρωσε πάνω από 8k likes

Άλλη μία απόδειξη της γοητείας του

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε γνωστός μέσα από το πρώτο MasterChef που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο φυσικά και κέρδισε. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σεφ που έχουμε γνωρίσει, και εννοείται κάθε τόσο φτιάχνουμε συνταγές του. Εκτός από εξαιρετικός chef όμως, είναι και πολύ γοητευτικός άνδρας.

Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είδες μέσα από τη στήλη αυτή το φωτογραφικό αφιέρωμα στον Άκη και την αβάσταχτη γοητεία του. Και μετά το Instagram, ο Άκης, ξεσήκωσε και το Facebook. Η φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες ήταν μαγική, κι εκείνος πιο κούκλος από κάθε άλλη φορά.

Απόδειξη βέβαια σε όσα λέμε, είναι τα likes που συγκέντρωσε σε χρόνο dt η φωτογραφία του. Σήμερα, τέσσερις ημέρες μετά την ανάρτησή της η φωτό έχει πάνω από 8 χιλιάδες likes, και όχι δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Αν δεις τη φωτογραφία του θα καταλάβεις τον λόγο. Καθισμένος σε έναν βράχο στην παραλία με το κύμα να σκάει στα πόδια του, μας ταξίδεψε για μία ακόμη φορά.

Να σου πούμε βέβαια πως η ίδια φωτογραφία στο Instagram συγκέντρωσε 40 χιλιάδες likes. Σύμφωνα με τα σχόλια ο Άκης βρισκόταν σε μία από τις παραλίες της Λευκάδας, υπενθυμίζοντάς μας πόσες όμορφες περιοχές έχει η χώρα μας.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.