Η Ελισάβετ πέρασε στην αντεπίθεση και έδωσε στον William νέο βασιλικό τίτλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελισάβετ πέρασε στην αντεπίθεση και έδωσε στον William νέο βασιλικό τίτλο

Το λες και αντίποινα λίγο αυτό

Νέες εξελίξεις έχουμε στο παλάτι μετά την έξοδο Harry και Meghan Markle, και μάλλον χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη εδώ. Πιστεύεις κι εσύ πως η κίνηση αυτή της Ελισάβετ ήταν αντίποινα ή είναι μήπως ιδέα μας; Δες τι συνέβη ακριβώς και περιμένουμε να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου.

Αφού η βασίλισσα Ελισάβετ δεν άφησε τον Harry και τη Meghan Markle να κρατήσουν τους royal τίτλους τους μετά την απόφαση που πήραν, λίγο μετά έδωσε στον William έναν νέο τίτλο, και αυτό δεν το λέμε καθόλου τυχαίο. Σύμφωνα με το People η βασίλισσα έχρισε τον William ωςΎπατος Αρμοστής στη Γενική Συνέλευση της Εκκλησίας της Σκωτίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη θέση αυτή, ο William θα γίνει ο προσωπικός εκπρόσωπος του βρετανικού μονάρχη στην εκκλησία της Σκωτίας, πραγματοποιώντας διάφορες επίσημες επισκέψεις και τελετουργικά καθήκοντα. Και επειδή ξέρουμε πως αναρωτιέσαι, όχι αυτός ο τίτλος δεν ανήκε προηγουμένως στον Harry, όμως το timing είναι λιγάκι περίεργο δε νομίζεις;

Λίγο μετά δηλαδή που ο Harry στον λόγο του παραδέχτηκε πως δεν πήρε αυτά που ήθελε από την συμφωνία, έρχεται αυτή η ανακοίνωση του παλατιού για τον William και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έγινε από αντίποινα ή αν ήταν πράγματι προγραμματισμένο από πριν να συμβεί τώρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή.