Το κόλπο με το αλεύρι στις τηγανητές πατάτες θα σου χαρίσει το πιο τραγανό αποτέλεσμα

Πατούλια Κατερίνα
Το κόλπο με το αλεύρι στις τηγανητές πατάτες θα σου χαρίσει το πιο τραγανό αποτέλεσμα

Το μαμαδίστικο μυστικό

Μας ξέρεις καλά ΠΙΑ. Λατρεύουμε τις τηγανητές πατάτες, σε βαθμό που δεν θα ησυχάσουμε ποτέ αν δεν βρούμε τον τρόπο να φτιάξουμε τις πιο νόστιμες και τραγανές τηγανητές πατάτες.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να δοκιμάσουμε και το κόλπο με το αλεύρι. Προσοχή, προσοχή: Για να έχεις το τραγανό αποτέλεσμα, πρέπει να κόψεις και να σκουπίσεις καλά κάθε μία πατάτα για να μην έχει καθόλου υγρασία.

Έπειτα, τοποθετείς τις πατάτες σε μπολ, μαζί με αλάτι, πιπέρι και μια κούπα αλεύρι. Αφού ανακουνήσεις το μπολ και βεβαιωθείς πως οι πατάτες έχουν καλυφθεί από το αλεύρι, τις βάζεις στο καυτό λάδι! Και απολαμβάνεις.



Καλή επιτυχία.