Perfect Ten! 10 ζευγάρια παπούτσια για άψογες, καλοκαιρινές εμφανίσεις

Perfect Ten! 10 ζευγάρια παπούτσια για άψογες, καλοκαιρινές εμφανίσεις

Δες τα δέκα Nak Shoes πέδιλα, mules και εσπαντρίγιες που πρέπει να προσθέσεις αυτό το καλοκαίρι στην shopping list σου για να είσαι καλοντυμένη.

Υπάρχει ένα πολύ γνωστό –και άκρως καλοκαιρινό- τραγούδι των «The Beautiful South», το «Perfect 10», που όποτε το πετυχαίνουμε στην playing list μας, ή σε κάποιο 90s party, δυναμώνουμε τον ήχο και αρχίζουμε και λικνιζόμαστε στον ρυθμό του. Οι στίχοι του μιλάνε για την «ιδανική γυναίκα» και καταρρίπτουν τον μύθο των «άψογων αναλογιών» και εμείς όταν το σιγοτραγουδάμε έχουμε τον χρόνο και τη διάθεση να σκεφτούμε πολλές λίστες με «δέκα τέλεια» πράγματα που θα θέλαμε να είχαμε. Όπως, παραδείγματος χάριν, δέκα ζευγάρια παπούτσια από τη νέα συλλογή Nak Shoes που είναι must have για αυτό το καλοκαίρι. Και αυτή τη φορά δεν τα σκεφτήκαμε μόνο, τα συγκεντρώσαμε και σε ένα fashionable countdown παρακάτω για εσένα που θες να προγραμματίσεις από τώρα τα «τέλεια», καλοκαιρινά σου ψώνια. Κόκκινες εσπαντρίγιες για navy looks που θυμίζουν Γαλλική Ριβιέρα, γκρι και μαύρες για corporate looks που σε βοηθούν να είσαι κομψή και άνετη στο γραφείο, αλλά και ασημί για να ολοκληρώσεις τα βραδινά σου σύνολα με το πιο chic τρόπο. Εκτός, όμως, από εσπαντρίγιες στη λίστα των Nak Shoes θα βρεις και ένα ζευγάρι υπέρκομψα μαύρα mules με τακούνι για να κάνεις fashion statement ακόμα και αν τα συνδυάσεις με jean και ένα λευκό, ανδρικό πουκάμισο αλλά και ethnic σανδάλια για bohemian looks. Ποια δεν λατρεύει τις «neo hippie» εμφανίσεις το καλοκαίρι; Aυτά τα καφέ σανδάλια, που θα βρεις στο νούμερο #3 της shopping list μας, είναι ό,τι πρέπει για να φορέσεις το μακραμέ top σου και τη φούστα με τα βολάν σου.

Επίσης αν θες να είσαι πρακτικά ντυμένη αλλά να μην φεύγεις από το feelgood κλίμα του καλοκαιριού, μπορείς να συνδυάσεις τα μαύρα ή τα ψάθινα πέδιλά σου, με το πολύ χαμηλό τακούνι, με cropped παντελόνες και αέρινα midi φορέματα. Μία ακόμα ultra stylish επιλογή από τα Nak Shoes είναι ένα ζευγάρι flat, ψάθινα, mules που είναι το hot σχέδιο παπουτσιού και το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά και αυτό που περιμένουμε να ξεκινήσει με προσμονή και αγωνία. Γιατί υπάρχουν κάποια ζευγάρια παπούτσια, σαν και αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο, που μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με matching set ή ladylike φόρεμα και να κάνουν εντύπωση χωρίς να έχουν ιλιγγιώδες τακούνι. Χωρίς να έχουν καθόλου τακούνι για την ακρίβεια. Τέλος, ένα ζευγάρι ασημί πέδιλα με strass είναι μία πρώτης τάξεως εναλλακτική για να είσαι άνετη «στους γάμους του καλοκαιριού» χωρίς να χάνεις τίποτα από τη λάμψη και τη γοητεία σου. Γιατί μπορεί, όπως λέει και το τραγούδι των «Τhe Beautiful South», να μην υπάρχει απόλυτη ομορφιά στην πραγματική ζωή και όλες να είμαστε υπέροχες και ξεχωριστές σύμφωνα με τη μοναδικότητά μας, αλλά στην μόδα υπάρχουν αξεσουάρ που είναι τέλεια… σαν τα παρακάτω δέκα, νέα, σχέδια Nak Shoes! Simply Perfect!

#1 Retro κόκκινη εσπαντρίγια

1

#2 Καφέ flat babouche

4
2

#3 Ταμπά ethnic σανδάλια

#4 Μαύρες πλατφόρμες-εσπαντρίγιες

3
5 nak

#5 Μεταλλικές πλατφόρμες

dqdwq2
5

#6 Χρυσές εσπαντρίγιες

#7 Ψάθινα σανδάλια με χαμηλό τακούνι


vcsdf

#8 Μαύρο flat σανδάλι με διαφάνεια

7

#9 Aσημί σανδάλι με strass

8

#10 Mαύρα ψηλοτάκουνα mules