Αυτό είναι το stylish αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τώρα οι Γαλλίδες στα σύνολά τους -Το έχεις και εσύ

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το stylish αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τώρα οι Γαλλίδες στα σύνολά τους -Το έχεις και εσύ

Θα βάλει αυτή την extra stylish πινελιά που θέλεις στα σύνολά σου. 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο παραγκωνισμένο αξεσουάρ της ντουλάπας σου; Χωρίς να προλάβεις να το σκεφτείς πολύ, θα σου απαντήσω εγώ: τα καπέλα. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που έχουν μάθει γύρω μας να συνδυάζουν σωστά τα καπέλα και έχουν βάλει κάποια κλασικά ή και πιο επίκαιρα items στην καθημερινότητά τους. Οι περισσότερες τα θυμόμαστε κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, aka μέσα στους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, όταν η επαφή του ήλιου καταλήγει να είναι ανυπόφορη πια ακόμα και μέσα στην πόλη. Από την άλλη την ίδια αγάπη για τα καπέλα θα παρατηρήσεις και μέσα στις ελάχιστες κρύες μέρες του χειμώνα, όταν θυμόμαστε ξανά τα σκουφάκια μας.

To barn jacket είναι το νέο stylish πανωφόρι της άνοιξης που έχει τον αέρα της εξοχής

Paris-str-S22-339.jpg

Αυτή η άνοιξη, όμως, έρχεται για να αλλάξει τη σχέση σου μαζί τους, αντιγράφοντας για άλλη μια φορά την έμπνευση των french girls. Οι Γαλλίδες είναι οι απόλυτοι experts για το πώς να φορέσεις ένα καπέλο όσο πιο cool γίνεται και έχουν την το 2024 φαίνεται πώς έχουν βάλει άλλο ένα κλασικό καπέλο στο street style.

Paris-str-S22-212.jpg

To french style εγκρίνει το αθλητικό σου jockey.

Να μια φράση που δεν περίμενα εύκολα να την πω. Γιατί όταν μιλάμε για french chic και παριζιάνικο αέρα σίγουρα δεν έρχεται στο μυαλό μας ένα αθλητικό, jockey καπέλο. Και όμως αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram feed όλων των αγαπημένων μας influencers από την πόλη του φωτός θα διαπιστώσεις ότι εκτός από τα bucket hats και τον κλασικό μπερέ, ο οποίος έχει επίσης αποκτήσει και μια νέα πιο επίκαιρη εμφάνιση, έχουν ανακαλύψει και άλλα sporty chic σχέδια για τη ρουτίνα τους.

https://www.instagram.com/p/CpNmB2-oa82/

Ανάμεσά τους και το jockey. Εδώ βέβαια δεν θα δεις πολύχρωμα, αθλητικά καπέλα, αλλά κομψά jockeys σε basic αποχρώσεις με vintage, retro σήματα. Ένα ωραίο t-shirt ή ένα πουκάμισο, ένα τζιν παντελόνι και slim sneakers αρκούν για να δημιουργήσουν ένα outfit που θα ανήκει πλέον στην γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων.

Plus είναι ό,τι καλύτερο σε μία bad hair day! Σκέψου το και δοκίμασέ το.

french-girls_hat-(1).jpg

Easter Red: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το Πασχαλινό κόκκινο