Υπάρχει λόγος που η Meghan Markle αγγίζει διαρκώς την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει λόγος που η Meghan Markle αγγίζει διαρκώς την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αναλύουμε τη γλώσσα σώματος της Meghan

Έξι μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Meghan Markle και η αλήθεια είναι πως σε όλες της τις εμφανίσεις η δούκισσα του Sussex αγγίζει τρυφερά και διαρκώς την κοιλιά της.

Από την επίσκεψη στα νησιά Fiji που ίσα που φαινόταν μέχρι και σήμερα που έχει φουσκώσει πολύ, η Markle δεν σταματά να αγγίζει το μωρό της.

Τι σημαίνει όμως αυτό και τι κάνει η 37χρονη δούκισσα για να δώσει μεγαλύτερη ακόμα έμφαση στην κοιλιά της; Η ειδικός στην ανάγνωση της γλώσσας του σώματος Judi James αποκωδικοποίησε για την εφημερίδα Mirror τις κινήσεις της πάλαι ποτέ ηθοποιού.

Η Meghan συνηθίζει να αφήνει ανοιχτό το παλτό της ειδικά στις τελευταίες της εμφανίσεις και φυσικά δεν το κάνει αυτό τυχαία ή επειδή δεν κουμπώνει το πλατό. Η Markle επιθυμεί με τον τρόπο αυτό να δώσει έμφαση στην φάση που βιώνει το διάστημα αυτό εξαιτίας της χαράς που έχει και επειδή θέλει να δείξει το επίτευγμα που κατάφερε με τον πρίγκιπα Harry.

Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, η Markle, ακόμα κι αν πρέπει λόγω κρύου να κλείσει το παλτό δεν σταματά να κρατά την κοιλιά της με το αριστερό της χέρι, προσπαθώντας να δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση στην κοιλίτσα της ενώ το ίδιο κάνει και με την έκφραση των φρυδιών της όταν μιλά με κάποιον και αγγίζει την κοιλιά της, θέλοντας να θυμίσει σε όποιον είναι κοντά της πως «να, πρέπει να με προσέχετε γιατί είμαι έγκυος».

Όσο για τον Harry, o τρόπος που τοποθετεί το χέρι του στην μέση της Meghan δείχνει ότι είναι προστατευτικός ενώ υποδηλώνει πως το ζευγάρι έχει κάνει μαθήματα μαζί και ξέρει που μπορεί να πονά η σύζυγός του. Κι όχι μόνο, βλέπουμε πως κάποιες φορές ασυναίσθητα και ο Harry φαίνεται σαν να αγγίζει το στομάχι του, δείχνοντας πως συμπάσχει με την Meghan και ζει την πρώτη αυτή εγκυμοσύνη στο έπακρο.