Χριστούγεννα στην Αθήνα: Στην Christmas Land θα νιώσεις φέτος τη «μαγεία»!

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Στην Christmas Land θα νιώσεις φέτος τη «μαγεία»!

Ναι, η απόλυτη Christmas Land της Αθήνας υπάρχει και φέτος θα την ανακαλύψεις στο RIVER WEST από τις 14 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Δεκέμβρης ήρθε πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες και ξαφνικά, βρέθηκες σε απόσταση αναπνοής από τα Χριστούγεννα. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεσαι να μπεις σε mood γιορτινό και πίστεψέ μας, αξίζει να το πετύχεις για να βάλεις λίγη έξτρα «μαγεία» στη ζωή σου.

Μάθε, λοιπόν, ότι και στην περίπτωση των Χριστουγέννων, δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, για να αισθανθείς και εσύ το πνεύμα των γιορτών -ακόμη και αν ζεις στην πόλη! Το «μυστικό» φέτος βρίσκεται στην Christmas Land και θα στο αποκαλύψουμε!

apokalypsoumeeeee

Ένα λαμπερό ταξίδι στην πιο γιορτινή «χώρα» της Αθήνας

Ναι, η απόλυτη Christmas Land της Αθήνας υπάρχει και φέτος θα την ανακαλύψεις στο RIVER WEST από τις 14 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια «στάση» -στη Λεωφόρο Κηφισού- που βρίσκεται φέτος στα δικά μας «must» διότι -όπως και να το κάνουμε- παραμένουμε ακόμη παιδιά στην καρδιά! Στο στολισμένο RIVER WEST, λοιπόν, θα κάνεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου και θα νιώσεις τη μαγεία των γιορτών δίπλα στον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, τους ξυλοπόδαρους, τους ζογκλέρ και τους εντυπωσιακούς Μολυβένιους Στρατιώτες, μια εντυπωσιακή μπάντα που πρέπει σίγουρα να ακούσεις. Με λίγα λόγια, αυτή η χριστουγεννιάτικη χώρα είναι ό,τι πρέπει για εσένα, τα παιδιά, τα βαφτιστήρια ή τα ανίψια σου!

anipsiaaaa

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι υπάρχει ένας ακόμη λόγος για τον οποίο σου προτείνουμε να κάνεις τις βόλτες σου στην Christmas Land. Διότι εκεί, θα γίνεις φέτος η star των Χριστουγέννων και θα πρωταγωνιστήσεις σε υπερπαραγωγές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το Hollywood. Θα τα αναλύσουμε όλα! Στο RIVER WEST θα στηθεί ένα φαντασμαγορικό σκηνικό φωτογράφισης και θα σε περιμένει μία hich-tech οθόνη μεταμόρφωσης που θα μετατρέψει εσένα και τις κολλητές σου στις πιο τέλειες χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Δεν υπάρχει άρα αμφιβολία πως αυτή η διαδραστική χριστουγεννιάτικη χώρα, θα κάνει τη διάθεσή σου άκρως εορταστική.

eortastikhhhh

Ετοίμασε εγκαίρως τη λίστα σου!

Σε κάθε περίπτωση, προτού επισκεφτείς το RIVER WEST, μην ξεχάσεις να κάνεις την έρευνά σου προκειμένου να ανακαλύψεις εύκολα όλα τα δώρα που θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαδικασία αυτή θα σε βάλει από νωρίς σε mood εορταστικό και θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη πιο έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων!

eortastikhhhh copy

Άρχισε, λοιπόν, να ζεις από τώρα στη δική σου Christmas Land για να απολαύσεις στο έπακρο αυτή την μοναδική περίοδο του χρόνου. Το σίγουρο είναι πως στο RIVER WEST, η γιορτινή διασκέδαση ξεκινά και σε παρασύρει σε μία συναρπαστική διάσταση, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, ξωτικά, και εντυπωσιακούς Μολυβένιους Στρατιώτες! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει το παιδί που κρύβεις μέσα σου;

Ωράριο Christmas Land

Παρασκευή 14/12 και Δευτέρα έως Παρασκευή 17-21/12: 17.00-21.00
Σάββατο και Κυριακή 15-16/12 και Σάββατο 22/12 έως και Δευτέρα 31/12: 12.00 – 20.00

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00

Σάββατο: 09:00 - 20:00

Κυριακή 16, 23, 30/12: 11:00 – 20:00 & καταστήματα εστίασης 09:00 - 20:00

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ. 801 22 25 050