Τρία «δροσιστικά» tips που θα αναβαθμίσουν τα απογεύματά σου

Τρία «δροσιστικά» tips που θα αναβαθμίσουν τα απογεύματά σου

Είναι λογικό κάθε απόγευμα να αδημονείς να επιστρέψεις στο σπίτι ή να συναντήσεις τις κολλητές σου και να βολτάρεις στα πιο «μαγικά» σημεία της πόλης.

Από την ώρα που ξυπνάς, μία είναι η στιγμή της ημέρας που περιμένεις όσο καμία. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η στιγμή που το ρολόι δείχνει -επιτέλους- 5 το απόγευμα και εσύ, απενεργοποιείς τον υπολογιστή στο γραφείο και αφήνοντας πίσω σκοτούρες και deadlines, μπορείς να χαρείς λίγες «δροσιστικές» στιγμές χαλάρωσης. Δεν σε αδικώ. Είναι λογικό κάθε απόγευμα να αδημονείς να επιστρέψεις στο σπίτι ή να συναντήσεις τις κολλητές σου και να βολτάρεις στα πιο «μαγικά» σημεία της πόλης.

Το ζήτημα είναι ότι όσο κι αν λαχταράς αυτά τα καλοκαιρινά απογεύματα, τις περισσότερες φορές δυσκολεύεσαι να «ξεφύγεις» από τη ρουτίνα. Συνήθως τα απογεύματα αυτά σε βρίσκουν να ετοιμάζεις το φαγητό σου για την επόμενη μέρα, να τσεκάρεις τα email σου και να σκρολάρεις στο smartphone σου, παρακολουθώντας τα νέα των φίλων σου στα social media. Αν θέλεις, λοιπόν, να δώσεις στα απογεύματά σου μία ξεχωριστή «γεύση», γέμισε το ψυγείο σου με Somersby και ακολούθησε τα παρακάτω «δροσιστικά» tips!

tipsss

Ένα ανοιχτό «παράθυρο» στον κόσμο

Σύμφωνα με τον Νικηφόρο Βρεττάκο, «το βιβλίο είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο» και κατά την άποψή μας, αποτελεί τον πιο ξεκούραστο τρόπο για να «ταξιδέψεις», ενώ είσαι καθισμένη στον καναπέ του σαλονιού σου ή το μπαλκόνι σου. Μπορεί οι διακοπές σου να αργούν ακόμη όμως, μερικές καλογραμμένες σελίδες είναι αρκετές για να σε μεταφέρουν σε όποιο σημείο του κόσμου εσύ θέλεις! Γέμισε ένα ποτήρι με πάγο και ανθρακούχο μηλίτη Somersby, τη μάρκα που μας σύστησε πρώτη την κατηγορία του μηλίτη, και άφησε τη μεστή και απαλή του γεύση να σε παρασύρει σε ένα απρόβλεπτο «ταξίδι» με όχημα τις λέξεις.

lekseisss

Afternoons are for besties

Έχεις σκεφτεί πόσο πιο διασκεδαστική θα ήταν η κατάληξη μίας ημέρας αν αντί για ατελείωτο texting στην κοινή συνομιλία με τις κολλητές σου, αποφασίζατε να τα πείτε από κοντά; Μερικές φορές χρειαζόμαστε σίγουρα μερικές αφορμές για να δούμε τις φίλες μας. Στη δική σου περίπτωση όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί… τις έχεις ήδη έτοιμες! Ποιες είναι αυτές; Οι άνετες, πολύχρωμες μαξιλάρες στο μπαλκόνι σου, η ταινία ή τα νέα που θέλεις τόσο να μοιραστείς μαζί τους και φυσικά, τα αναπάντεχα φρουτώδη αρώματα του Somersby που με τις ντελικάτες φυσαλίδες του θα «απογειώσει» την παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Η ευχάριστη γλυκύτητα και η ελαφρώς όξινη γεύση του αχλαδιού και η πλέον «κλασική» και ισορροπημένη γλυκιά αίσθηση που αφήνει το μήλο, θα ξεδιψάσουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα «καυτά» after work απογεύματά σου!

Home is where the… food is!

Αν πάλι δεν θέλεις να ξεφύγεις πολύ από το καθιερωμένο σου πρόγραμμα, μπορείς πάντα να παραμείνεις πιστή στη ρουτίνα σου, εμπλουτίζοντας όμως το απόγευμά σου με λίγο παραπάνω… «αλατοπίπερο». Τι θέλω να πω; Άνοιξε τον παραδοσιακό τσελεμεντέ που σου έχει χαρίσει η μαμά σου ή ψάξε στα «άδυτα» του διαδικτύου για πολύπλοκές, «τολμηρές» συνταγές που ξέρεις πως συνάδουν με τις γαστρονομικές σου προτιμήσεις. Ετοίμασε στον εαυτό σου ένα ευρηματικό δείπνο που θα ζήλευε ακόμη και ένας επαγγελματίας σεφ. Ο συνδυασμός ενός «πλούσιου» σε θρεπτική αξία αλλά και γεύση πιάτου, με την αναζωογονητική δροσιά του Somersby καρπούζι, να είσαι σίγουρη πως θα δώσουν άλλο νόημα στην έννοια της λέξης «απόλαυση»!

Μπορεί οι διακοπές να καθυστερούν, ο υδράργυρος να «ανεβαίνει» μέρα τη μέρα και τα λεπτά στο γραφείο να μην περνούν όσο γρήγορα θα ήθελες όμως, όταν γνωρίζεις πως η μοναδική δροσιά και γεύση του Somersby σε περιμένει στο ράφι του ψυγείου, αυτόματα όλα αποκτούν μία πολύ πιο «αισιόδοξη» απόχρωση! Την απόχρωση που αξίζει να έχει κάθε καλοκαιρινό απόγευμα!