Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι δίπλα σου για να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις!

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι δίπλα σου για να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις!

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ποτέ μόνοι μας. Η άλλη διάσταση υπηρετεί την τωρινή μας ζωή. Ανακαλύψτε το μέσω των Αρχαγγέλων.

ΟΙ 4 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

Οι Αρχάγγελοι είναι Άγια και Πάνσοφα Θεϊκά Όντα που κτίζουν, κυβερνούν και προβάλλουν απεριόριστα τον Εαυτό τους μέσα στο σύμπαν δημιουργώντας τοποχρονικές διαστάσεις και υλικούς κόσμους με βάση τα θεϊκά αρχέτυπα. Οι Άγγελοι μιλούν της γλώσσα της Αγάπης, των Χρωμάτων, των Ήχων, των Σχημάτων και των Συμβόλων. Ζουν στο τέλειο φως, διαθέτοντας Απόλυτη Αυτοσυνείδηση.

Το φαινόμενο της ζωής, της φύσης και της υλικής πραγματικότητας προέρχεται από την εργασία και την συνεργασία των 4 Αρχαγγέλων - στοιχείων: του Μιχαήλ, του Γαβριήλ, του Ραφαήλ, και του Ουριήλ. Τα ονόματά τους προέρχονται από αρχαίες υπερβατικές γλώσσες συμβόλων (Τα Αρχαία Ελληνικά, Αιγυπτιακά, Εβραϊκά, Σανσκριτικά) οι οποίες θεωρούνται ανώτερες δηλαδή αρχετυπικές γλώσσες που φέρουν την δόνηση του ουρανού.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το όνομά του σημαίνει "Ο Θεός είναι η δύναμη μου" . Τo φωτοστέφανο του Γαβριήλ είναι χάλκινο, ασορτί με την σάλπιγγα που κρατά στο χέρι. Το όνομά του, αν αναλυθεί όπως είναι στα λατινικά Ga-bri-el σε μετάφραση στα Αρχαία Αιγυπτιακά το Κα σημαίνει «ψυχή/συναίσθημα». Το Βri δηλώνει την δύναμη, ενώ το Ελ είναι ο Θεός. Επομένως το όνομα του Αρχαγγέλου σημαίνει ο «Θεός, η αγάπη είναι η δύναμή μου». Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι αυτός που παρουσιάστηκε στον Ιωακείμ και την Άννα και τους αναγγέλλει πως θα γεννήσουν την Παναγία. Επίσης παρουσιάστηκε στον ιερέα Ζαχαρία, λέγοντάς του πως θα γεννήσει τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Αυτός ήταν που έτρεφε με ουράνιο άρτο στην Παναγία περί της γεννήσεως του Ιησού Χριστού. Αυτός υπηρέτησε μέχρι τέλους το μυστήριο της ενσάρκου οικονομίας του Θείου Λόγου.

Ο Γαβριήλ και οι στρατιές των Αγγέλων του βοηθούν τα άτομα που ο σκοπός της ζωής τους έχει την σχέση με την επικοινωνία. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι ηθοποιοί, οι φωτογράφοι, οι ηθοποιοί, οι εκφωνητές. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας ή όταν χρειάζεται να υπερισχύσουν οι ιδέες και οι εντυπώσεις σας. Οπωσδήποτε ζητήστε του να είναι μαζί σας, όταν πρόκειται να ζητήσετε αύξηση η προαγωγή.

Νοερά καλείτε τον Γαβριήλ λέγοντας: «Αγαπημένε μου Γαβριήλ, σε παρακαλώ βοήθησε την εσωτερική μου αλήθεια να βρει τέλεια δημιουργική έκφραση. Ευχαριστώ».

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ βοηθά επίσης στην σύλληψη και την γέννα ενός παιδιού. Σε προβλήματα σύλληψης και...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr