Συνεχίζει να παρουσιάζει υποψηφίους η Γκουγκουσκίδου

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 15 Ιανουαρίου, 2019 11:46

Συνεχίζει να παρουσιάζει υποψηφίους η Γκουγκουσκίδου

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των υποψηφίων για την παράταξη “Δήμος Ορεστιάδα Τόπος Να Ζω” της Μαρίας Γκουγκουσκίδου.

Έπειτα από την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων συνεχίζεται η ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ορεστιάδα Τόπος Να Ζω”.

Η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Μαρία Γκουγκουσκίδου έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα του παρακάτω υποψηφίους:


Θωμάς ΣιββάςΘωμάς Σιββάς, μαιευτήρας – γυναικολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. Υπηρέτησε το Αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και από το 1994 υπηρετεί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, εξελισσόμενος στις βαθμίδες ιεραρχίας, έως την ανώτατη, του συντονιστή διευθυντή της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στην οποία υπηρετεί εδώ και μια δεκαετία.

Κώστας ΖαχαρίαςΚώστας Ζαχαρίας, μηχανικός ηλεκτρολόγος, καθηγητής επί 36 χρόνια στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, διετέλεσε αντιδήμαρχος στον Δήμο Ορεστιάδας.

Χρόνης ΔιαμαντίδηςΧρόνης Διαμαντίδης, πτυχιούχος της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, υπηρέτησε επί 25 χρόνια σε πολλές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, τελείωσε όλες τις σχολές και τα σχολεία που προβλέπονταν σε κάθε βαθμό του και αποστρατεύτηκε το έτος 2010 με τον βαθμό του Σμηναγού.

Βάσω ΑρβανιτίδουΒάσω Αρβανιτίδου, νοσηλεύτρια, πτυχιούχος ΤΕΙ, υπηρετεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου τα τελευταία 14 χρόνια.

Παναγιώτης ΦιλιππίδηςΠαναγιώτης Φιλιππίδης, 37 χρόνων, ιδιοκτήτης σημαντικής οικογενειακής κτηνοτροφικής μονάδας με έδρα τη Νέα Βύσσα.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 15 Ιανουαρίου, 2019 11:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV