Α.Ε.Διδυμοτείχου πέντε αστέρων στο Σοφικό!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 14 Δεκεμβρίου, 2019 20:22

Α.Ε.Διδυμοτείχου πέντε αστέρων στο Σοφικό!

Εμφάνιση πρωταθλητή για την Α.Ε.Διδυμοτείχου στο Σοφικό κόντρα στον Ορφέα!

Σήμερα (σ.σ. Σάββατο) ο Ορφέας Σοφικού υποδέχθηκε την Α.Ε.Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας “Super Market Arista” της ΕΠΣ Έβρου! Οι δύο ομάδες μέχρι αυτό το σημείο του πρωταθλήματος ήταν αήττητες με την Α.Ε.Διδυμοτείχου μάλιστα να έχει μόνο νίκες! Οι Πράσινοι του Μαυράκη ήταν κατά διαστήματα πολύ καλοί ευτύχησαν να ευστοχήσουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Παπούδη να κάνει Χατ τρικ και τους Γκαιδατζή και Ιντζέ να συμπληρώνουν το σκορ επιτυγχάνοντας μια τελικά άνετη νίκη! Στον αντίποδα ο Ορφέας Σοφικού φάνηκε να επηρεάζεται από τις ελλείψεις παικτών που είχε και ενώ ήταν ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού υπέστη βαριά ήττα σκοράροντας μόνο το γκολ της τιμής με τον Κυρούδη!

Λεπτό προς Λεπτό:
11΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 
Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο  και για τις δύο ομάδες η Α.Ε.Διδυμοτείχου στην πρώτη κλασική ευκαιρία που δημιουργεί καταφέρνει να ανοίξει το σκορ! H πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια καταλήγει στον Παπούδη που ευστοχεί στο πλασέ που επιχειρεί!
13′ Ο Δράκος κάνει το σουτ στο τετ α τετ με τον Δουλούδη με τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Διδυμοτείχου να αποκρούει!
22΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματόπουλου από μακρινή θέση μπλοκάρει ο Δουλούδης!
23΄Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ από σημείο λίγο μπροστά από το ημικύκλιο του  κέντρου βρίσκει τον Γκαϊδατζή ο οποίος πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.
36′ Ο Αλεξακίδης κάνει το γέμισμα από μακριά, λάθος του Μπρούτσου -χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του- δεν βρίσκετε κάποιος από την Α.Ε.Δ. κοντά και απομακρύνει η άμυνα του Ορφέα!
39΄Ωραία κίνηση του Γιαννόπουλου που δίνει στον Ιντζέ αυτός κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Μπρούτσος.
Ημίχρονο:
55′ Ωραία κίνηση του Παπούδη από αριστερά και σουτ αποκρούει σε κόρνερ ο Μπρούτσος.
63′ ΓΚΟΛ!!! 0-2 Ο Παπούδης αν και υπό την πίεση του Τζανετάκου πέφτοντας καταφέρνει να πλασάρει εύστοχα σκοράροντας το δεύτερο του τέρμα του στο παιχνίδι!
64΄Εξαιρετική διαγώνια  μπαλιά του Παντελίδη από αριστερά βρίσκει απέναντι τον Ιντζέ αυτός μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ αποκρούει ο Μπρούτσος σε κόρνερ!
67΄Ο Μπαλάκης κάνει από μακρινή θέση το γέμισμα η μπάλα παίρνει φάλτσο αποκρούει σε κόρνερ ο Δουλούδης.
69΄Εκτέλεση φάουλ του Σταματόπουλου από καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή περνάει αρκετά άουτ.
71′ Ωραία κίνηση του Γιαννόπουλου που δίνει στον Ιντζέ αυτός από ελαφρώς δεξιά διαγώνια θέση κάνει το σουτ αποκρούει ο Μπρούτσος σε κόρνερ.
73΄ΓΚΟΛ!!! 0-3 Μπαλιά του Καλαποδόπουλου από την άμυνα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή η μπάλα πάει στον Γιαννόπουλο που στρώνει για τον Γκαϊδατζή αυτός κάνει το σουτ στην κίνηση ευστοχώντας!
76′  ΓΚΟΛ!! 0-4 Ο Γκαϊδατζής ανοίγει ωραία για τον Παντελίδη ο οποίος από αριστερά κάνει την σέντρα βρίσκοντας τον Παπούδη αυτός κάνει το κοντρόλ και το σουτ νικώντας τον Μπρούτσο και συμπληρώνοντας χατ τρικ!
81′ ΓΚΟΛ!!! 1-4 Το γκολ της τιμής για τον Ορφέα Σοφικού ο Σταματόπουλος κρατάει με επιμονή την μπάλα και βρίσκει ωραία τον Κασκανέτα  μέσα στην περιχοή αυτός με την μία σπάει από δεξιά για τον Κυρούδη που από κοντά με τακουνάκι σκοράρει!
83΄Ο Σταματόπουλος βρίσκει με ωραία κάθετη τον Τζουμακίδη αυτός από  ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή και ελαφρώς δεξιά κάνει πολύ κακό σουτ στέλνοντας την μπάλα μακριά άουτ.
84′ Ο Τζουμακίδης σπάει από αριστερά για τον Κυρούδη αλλά ο Δουλούδης προλαβαίνει να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια την τελευταία στιγμή!
85′ Ο Μπαλάκης βρίσκει με ωραία μπαλιά τον Κυρούδη που φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Διδυμοτείχου και πλασάρει εύστοχα αλλά υποδεικνύεται σε θέση off side  από τον πρώτο βοηθό Κώνογλου , ως μην γενόμενη η φάση!
86′ ΓΚΟΛ!!! 1-5 Ωραία κίνηση του Γιαννόπουλου από αριστερά κάνει και την σέντρα για τον Ιντζέ που από κοντά σαν σε προπόνηση γράφει το τελικό σκορ!
89′  Ωραία  απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζουμακίδη από θέση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή , αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δουλούδης!


Τελικό Σκορ: Ορφέας Σοφικού – Α.Ε.Διδυμοτείχου 1-5 

MVP: Αν και πολλοί παίκτες της Α.Ε.Διδυμοτείχου ήταν σε καλή μέρα Γκαϊδατζής, Παντελίδης, Ιντζές , Γιαννόπουλος -τρεις ασίστ-, ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη πάει στον Βασίλη Παπούδη ο “Πόπα” με το σημερινό χατ τρικ επιβεβαίωσε την άριστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκετε φέτος , άλλωστε οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ με 11 τέρματα (μαζί με τα σημερινά)!

Το στραγάλι: Χωρίς προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για το διαιτητή της αναμέτρησης Σουβάρα και τους βοηθούς του Κώνογλου και Δήμο.

Ορφέας Σοφικού (Γιώργος Τουφάκης): Μπρούτσος, Μεσονύχτης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης, Αλεξούδης (45′ Ταγγίδης), Δράκος (76′  Κασκανέτας), Μπαλάκης, Κιτσικούδης (45′ Κυρούδης)

Α.Ε.Διδυμοτείχου (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Αλεξακίδης, Παντελίδης (89΄ Λεμονάκης), Θάνος (75′ Παυλίδης), Καλαποδόπουλος (87΄Παγουλάτος), Κούπας, Γκαϊδατζής, Ιντζές, Τοροσιάν (59΄Μαργαριτούδης), Παπούδης, Γιαννόπουλος


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 14 Δεκεμβρίου, 2019 20:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV