Από την Ξάνθη τα περισσότερα κρούσματα που βρίσκονται στο ΠΓΝΑ

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 26 Μαρτίου, 2020 12:31

Από την Ξάνθη τα περισσότερα κρούσματα που βρίσκονται στο ΠΓΝΑ

Απο τον Νομό Ξάνθης προέρχονται τα περισσότερα περιστατικά που νοσηλεύονται προσβεβλημένα από τον κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αυτό είπε ,μεταξύ άλλων, σήμερα το πρωί στο Ράδιο Έβρος ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Βενετίδης σχολιάζοντας την εξέλιξη του κορονοϊού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση να τεθεί ο Εχίνος σε καραντίνα.

Όπως επεσήμανε ο κ.Βενετίδης το σύνολο των κρουσμάτων που έχουν διαγνωστεί στην Περιφέρεια προέρχονται από πολίτες που επέστρεψαν στην χώρα από το εξωτερικό γεγονός που ο ίδιος το χαρακτηρίζει παρήγορο καθώς αποδεικνύεται ότι ο έλεγχος της διασποράς του ιού στην χώρα είναι κατα μεγάλο ποσοστό υπό έλεγχο.


Ο κ. Βενετίδης θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ζήτησε τους πολίτες να δείξουν λίγη ακόμη υπομονή αφού αν τις επόμενες ημέρες οι πολίτες συνεχίσουν να μένουν στο σπίτι το πιθανότερο είναι να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία.

Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ζήτησε από τους υγιείς πολίτες να συμμετέχουν στις ενέργειες αιμοδοσίας καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες αυτή την περίοδο.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 26 Μαρτίου, 2020 12:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV