Διπλό για τον Ιπποκράτη στο Σοφικό

Συντάκτης Νewsroom 17 Μαρτίου, 2019 21:23

Διπλό για τον Ιπποκράτη στο Σοφικό

Νίκη του Ιπποκράτη στο Σοφικό κόντρα στον Ορφέα!

Ο Ορφέας υποδέχθηκε σήμερα στο Σοφικό τον Ιπποκράτη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Σερκελίδου” της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Αρκετά ψηλά η θερμοκρασία έφερε αρκετούς φίλαθλους στο γήπεδο αλλά οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν σχεδόν καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Σε γενικές γραμμές οι “Γιατροί” ήταν πιο απειλητικοί και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάτι που όμως τελικά ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων με τον έμπειρο Κατσαμάγκα να ανοίγει το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (57′) !  Ο Ορφέας ανέβηκε για να κυνηγήσει την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία και το γκολ του Πετρίδη στις καθυστερήσεις -με  κούρσα που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο και έφτασε μέχρι την γραμμή του τέρματος-  απλά έγραψε το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!

Λεπτό προς Λεπτό:
10′ Ο Καλυμνιός στο τετ α με τον Μπρούτσο από θέση αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή κάνει το πλασέ πέφτει εντυπωσιακά και αποκρούει ο έμπειρος πορτιέρο των γηπεδούχων!
12′ Λάθος συνεννόηση Μπρούτσου και Κολώνια ο Καλυμνιός προλαβαίνει να βάλει την προβολή αλλά στέλνει την μπάλα υπό πίεση άουτ!
26′ Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Καλυμνιού από δεξιά η μπάλα πάει στην καρδιά της μεγάλης περιοχής όπου ο Κατσαμάγκας σηκώνεται ωραία και πιάνει την κεφαλιά που περνάει όμως λίγο άουτ!
30΄Ο Κατσμάγκας περνάει ωραία από δεξιά μέσα στην περιοχή του Ορφέα και βγαίνει στο τετ α τετ με τον Μπρούτσο αλλά το σουτ του πρώτου αποκρούεται από τον δεύτερο!
40′ Εκτέλεση φάουλ του Αλεξούδη από μακριά η μπάλα περνάει στο δεύτερο  δοκάρι για τον Μπαλάκη που αφύλακτος επιχειρεί ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ το οποίο όμως  δεν βρίσκει καθόλου τον στόχο του!
41΄Ο Σταθάκης εκμεταλλευόμενος τον άνεμο δοκιμάζει πίσω από το κέντρο μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, ελέγχει ο Μπρούτσος με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ!
42′ Απευθείας εκτέλεση του Συριτούδη λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει με δύναμη στο τείχος!
Ημίχρονο
48΄Ωραίο σουτ του Συριτούδη από μακριά ελέγχει ο Στεφανίδης Αλ. η μπάλα περνάει άουτ!
51′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δοϊτσίδη από μακριά δεν απειλεί!
57΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Φάση διαρκείας κοντά στην μεγάλη περιοχή του Ορφέα η άμυνα των γηπεδούχων αδρανεί με τον Κατσαμάγκα να δοκιμάζει μια λόμπα με την πλάτη στο τέρμα και να βρίσκει στόχο ανοίγοντας το σκορ!
68′ Ωραία κίνηση του Πετρίδη από δεξιά ο Μάζης κάνει το σουτ χωρίς τύχη!
75΄Εκτέλεση κόρνερ του Μάζη από δεξιά, ο Σταθάκης πιάνει την  γυριστή κεφαλιά λίγο  πριν το πρώτο δοκάρι με την μπάλα να περνάει άουτ!
88′ Σουτ του Κολώνια περνάει άουτ!
90′ Ο Γαλανός στο τετ α τετ με τον Μπρούτσο μέσα στην μεγάλη περιοχή κάνει το πλασέ μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων!
92′ ΓΚΟΛ!!! 0-2 Ο Πετρίδης ξεκινά πίσω από το κέντρο κούρσα με την μπάλα στα πόδια μπαίνει στην περιοχή και κάνει το πλασέ απέναντι στον Μπρούτσο αυτός αποκρούει με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να πέφτει και να καταφέρνει να σκοράρει με το σώμα αφού η μπάλα περνάει για λίγο την γραμμή του τέρματος.


Τελικό Σκορ: Ορφέας Σοφικού – Ιπποκράτης 0-2

Το στραγάλι: Δεν υπήρξε κάποια σημαντική λάθος απόφαση από τον Ουζουνίδη που διηύθυνε το παιχνίδι όπως επίσης και τους βοηθούς του Κώνογλου και Χρηστίδου δεν έλειψαν όμως και τα μικρολαθάκια τα οποία  σε καμιά περίπτωση δεν έκριναν αποτέλεσμα .

MVP: Τρεις παίχτες ξεχώρισαν σήμερα για τους νικητές! Ο Καλυμνιός ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Ορφέα, είχε και κάποιες καλές εκτελέσεις (κόρνερ και φάουλ) αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις δυο-τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν και αντικαταστάθηκε γρήγορα στο 65′! Ο Κατσαμάγκας με τη εμπειρία του δυσκόλεψε την άμυνα του Σοφικού και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες τελικά άνοιξε το σκορ! Τέλος ο Πετρίδης με την ταχύτητα του και τις κούρσες του έκλεισε πίσω του αμυντικούς στην πλευρά του και το γκολ στις καθυστερήσεις μπορεί να ήρθε κόντρα σε μια αποδιαργανωμένη άμυνα (μιας και ο Ορφέας είχε ανεβάσει σχεδόν όλους τους παίκτες ψηλά για να ισοφαρίσει) αλλά σίγουρα δείχνει πολύ πάθος με τον παίκτη να διασχίζει πάνω από το μισό γήπεδο με την μπάλα και τελικά να πέφτει πάνω στην γραμμή με τάκλιν για να σκοράρει!

Συνθέσεις:
Ορφέας Σοφικού (Παναγιώτης Τζιαμπαζάκης,Γιώργος Τουφάκης): Μπρούτσος, Αλεξούδης (68′ Νεστορούδης), Πασχαλάκης, Μεσονύχτης, Κολώνιας-Χατζής, Σταματόπουλος, Κιτσικούδης, Δοϊτσίδης, Συριτούδης, Καρασμανάκης, Μπαλάκης
Ιπποκράτης  (Βασίλης Τσιομλεκίδης):  Στεφανίδης Αλ, Konomi, Μουχτάρης, Δούπας (α.α. 8′ Κατσαμάγκας – 88′ Μπουρμάς), Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Κωνσταντινίδης, Μάζης (80′ Γαλανός), Σταθάκης, Καλυμνιός (65′ Καρασερίδης), Πετρίδης


Συντάκτης Νewsroom 17 Μαρτίου, 2019 21:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV