Εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 8 Σεπτεμβρίου, 2019 12:38

Εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας της δεύτερης θητείας του Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.

Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση σκοπός ήταν η εκλογή του νέου Προεδρείου καθως και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην διαδικασία όπου προήδρευσε ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Αργυριάδης ο Δήμαρχος Ορεστιάδας πρότεινε για πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Μαρασλή Ευάγγελο ο οποίος λόγω της μη ύπαρξης άλλης υποψηφιότητας εκλέχθηκε χωρίς τη διαδικασία της κάλπης


Για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ,η παράταξη της κ. Γκουγκουσκίδου “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” πρότεινε τον κ. Καλφόπουλο 

Για τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου η τρίτη σε ψήφους παράταξη “Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας Ειναι στο Χέρι Μας” δήλωσε πως προς το παρόν δεν επιθυμεί να προτείνει κάποιον δημοτικό σύμβουλο και έτσι ακολούθησε η επόμενη παράταξη αυτή του κ. Καζαλτζή που πρότεινε τον κ. Ροδινό.

Με την ολοκλήρωση της εκλογής των τριών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου προέκυψε το παρακάτω προεδρείο:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρασλής
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καλφόπουλος
Γραμματέας: Ροδινός Αναστάσιος


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 8 Σεπτεμβρίου, 2019 12:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV