Έρχεται ο Fecker στην Ορεστιάδα – Θα ανοίξει το εργοστάσιο της ΕΒΖ;

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Απριλίου, 2019 13:38

Έρχεται ο Fecker στην Ορεστιάδα – Θα ανοίξει το εργοστάσιο της ΕΒΖ;

Πιθανή επίσκεψη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα την ερχόμενη εβδομάδα

Για τις εξελίξεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και συγκεκριμένα για τη λειτουργία του εργοστασίου της ΕΒΖ Ορεστιάδας μίλησε στον 97,1 Ράδιο Έβρος ο γραμματέας του συλλόγου τευτλοπαραγωγών Ν.Έβρου κ. Πρόδρομος Προϊκάκης.

Ο κ. Προϊκάκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ΕΒΖ και την τευτλοκαλλιέργεια στον νομό καθώς και τι αναμένεται να ειπωθεί στην συνάντηση των τευτλοπαραγωγών Έβρου με τον Lucas Fecker στην Ορεστιάδα την επόμενη εβδομάδα, ο οποίος ήδη επισκέφθηκε τις Σέρρες στα πλαίσια συναντήσεων με τους παραγωγούς. Μάλιστα είναι πιθανόν μαζί με τον κ. Fecker να επισκεφθεί την περιοχή και ο κ. Πιτσιόρλα.


Ήδη από 1η Απριλίου δίνεται σπόρος και στους παραγωγούς της περιοχής και ήδη καλύπτει τα 3.000 στρέμματα τεύτλων “ευχής έργον θα ήταν να είναι πολύ μεγαλύτερο ώστε να μπεί σε λειτουργία και το εργοστάσιο της Ορεστιάδας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Προϊκάκης.

“Είναι ένα στοίχημα” δήλωσε σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο κ. Προϊκάκης μιλώντας παράλληλα για τα όσα αναμένεται να ειπωθούν στην συνάντηση αλλά και για το αν θα καταφέρει να “σωθεί” η φετινή καλλιεργητική περίοδος και να πειστούν τελικά περισσότεροι αγρότες να φυτέψουν τεύτλα.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο ο γραμματέας του συλλόγου τευτλοπαραγωγών Ν.Έβρου κ. Πρόδρομος Προϊκάκης στον αέρα του 97,1 Ράδιο Έβρος:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Απριλίου, 2019 13:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV