Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης στο Φεστιβάλ νεολαίας Τυχερού!

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Ιουνίου, 2019 14:02

Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης στο Φεστιβάλ νεολαίας Τυχερού!

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις ενόψει του ΤΥΧΕΡΟΚ και του φεστιβάλ νεολαίας Τυχερού που θα πραγματοποιηθούν για φέτος από τις 1 Αυγούστου μέχρι και τις 4 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα στην μία έξτρα μέρα που αναμένεται να προστεθεί στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού, στο ΤΥΧΕΡΟΚ, την Πέμπτη 1 Αυγούστου θα εμφανιστούν ο Παύλος Παυλίδης & B-MOVIES.

Ο Παύλος Παυλίδης έγινε γνωστός από το συγκρότημα « Μωρά στη Φωτιά», τα «Ξύλινα σπαθιά όπου έμεινε ως το 2003. Μετά την αποχώρηση από τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Παυλίδης έφτιαξε το συγκρότημα τους B-movies. Το 2004, κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Αφού λοιπόν ξεχάστηκα”. Το 2006 κυκλοφορεί ο δίσκος “Άλλη μια μέρα”, σε συνεργασία με τους B-movies. Το 2008, κυκλοφορεί το “Live στο θέατρο Απόλλων της Σύρου”, μαζί με τους B-Movies.
Το καλοκαίρι του 2009, κυκλοφορεί το DVD “REC”, το οποίο περιέχει ένα ντοκιμαντέρ 72 λεπτών γύρω από τα τραγούδια των προσωπικών δίσκων του, της μουσικής του καριέρας και των παραστάσεων στη Σύρο, δώδεκα τραγούδια από τις παραστάσεις στο θέατρο Απόλλων και ένα audio CD με τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους σε διαφορετικές εκτελέσεις και μία ακουστική εκτέλεση του “Τροφή για τα θηρία”. Το 2010, κυκλοφορεί ο δίσκος “Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει”, σε συνεργασία με τους B-movies. Το 2013, κυκλοφορεί ο δίσκος “Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί” και το 2015 επιστρέφει με τον δίσκο “Στον διπλανό ουρανό”.
Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε η έκτη του δισκογραφική δημιουργία με τίτλο “Μια πυρκαγιά σ’ ένα σπιρτόκουτο”, που περιέχει 12 καινούργια τραγούδια.


Την ίδια μέρα θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού ένας ταλαντούχος έλληνας τραγουδιστής που διατηρεί και την ιδιότητα του ποιητή, ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 οC.

Ο Γιάννης Αγγελάκας  είναι αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Τρύπες, από το 1984 ως το 2001. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε σόλο μουσική καριέρα, κυκλοφορώντας προσωπικούς δίσκους σε συνεργασία με πληθώρα άλλων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων και συνεχίζοντας να είναι ενεργός στην ελληνική μουσική σκηνή μέχρι και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Αυγούστου θα εμφανιστεί και ένα από τα πιο αγαπημένα Ελληνικά συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων που έχει κάνει πολλές επιτυχίες ως τώρα, οι Melisses.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

 


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Ιουνίου, 2019 14:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV