Η Φιέστα του πρωταθλητή Ορέστη Ορεστιάδας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 20 Μαΐου, 2019 13:12

Η Φιέστα του πρωταθλητή Ορέστη Ορεστιάδας

Το σήκωσε ο Πρωταθλητής Ορέστης Ορεστιάδας!

Ο Ορέστης Ορεστιάδας μετά το παιχνίδι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Σερκελίδου” της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου στο οποίο υποδέχθηκε χθες τον Έβρο Σουφλίου (δείτε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ) πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ταυτόχρονα σημαίνει και άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η γιορτή στήθηκε από νωρίς με αρκετό κόσμο στο γήπεδο! Μετά την λήξη του παιχνιδιού έγινε η απονομή με τον αρχηγό της ομάδας Σ. Πετρόπουλο να σηκώνει στον ουρανό την κούπα του πρωταθλητή για τους Μπλε του Μυλωνά εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από συμπαίκτες,προπονητές διοίκηση και φιλάθλους !

Ο Ορέστης κατάφερε σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς (μόλις με τρία δελτία και μια ανάσα από το πρωτοδικείο) να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια (τελευταία φορά 2013) και την άνοδο σε Εθνική κατηγορία από τις οποίες απουσίαζε από το 2009 όταν και υποβιβάσθηκε από την τότε Δ’ Εθνική έτσι η σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο.


Το radioevros.gr συγχαίρει σύσσωμη την οικογένεια του Ορέστη Ορεστιάδας για την δίκαια κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Δείτε στο βίντεο την απονομή,τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 20 Μαΐου, 2019 13:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV