Κακό παιχνίδι αλλά χρήσιμο τρίποντο για τον Ορέστη στο Σοφικό!

Συντάκτης Νewsroom 16 Φεβρουαρίου, 2019 19:14

Κακό παιχνίδι αλλά χρήσιμο τρίποντο για τον Ορέστη στο Σοφικό!

Ο Ορέστης πήρε πολύτιμη νίκη στον Σοφικό κόντρα στον Ορφέα σε ένα παιχνίδι που καμιά από τις δύο ομάδες δεν ήταν καλή!

Ο Ορφέας υποδέχθηκε σήμερα στο Σοφικό τον Ορέστη Ορεστιάδας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Σερκελίδου” της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Το παιχνίδι γενικά ήταν κακό χωρίς πολλές ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να είναι μεν καλύτεροι από τους γηπεδούχους αλλά σίγουρα μακριά από τον καλό τους εαυτό! Στην κακή ποιότητα του αγώνα συνετέλεσαν τόσο ο αγωνιστικός χώρος που ήταν σχετικά βαρύς όσο και οι σημαντικές  ελλείψεις που είχαν και οι δύο ομάδες! Ο Ορέστης είχε ένα καλό εννιάλεπτο από το 30΄μέχρι το 39΄όπου είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τσολακίδη 34′ δοκάρι με τον Δαρβούδη 35′ και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης  με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του έμπειρου Ιντζέ  39′ πάντως για τον καταλογισμό οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησης Σημίδη (δείτε την επίμαχη φάση καθώς και όλες τις σημαντικές φάσεις του αγώνα στο 2:50 του βίντεο παρακάτω). Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν μεν ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει αν εκμεταλλευόταν τα λάθη του Ορέστη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου! Στα αρκετά αρνητικά του παιχνιδιού οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές, δύο για τον Ορφέα, αποχώρησαν τραυματίες  οι Τερτσούδης και Κασκανέτας με τους  δύο όλους και όλους παίκτες από το πάγκο των γηπεδούχων να τους αντικαθιστούν και μια για τον Ορέστη, ο Αβογιάν, πάντως και οι τρεις μάλλον δεν έχουν κάτι σοβαρό!

Λεπτό προς Λεπτό:
1′-25′
Αναγνωριστικό το πρώτο 25λεπτο του αγώνα με τον Ορέστη να έχει την κατοχή και τον Ορφέα να φυλάει τα νότα του! Καμία αξιοσημείωτη ευκαιρία!
29′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δοϊτσίδη από καλή θέση κοντά στην μεγάλη περιοχή του Ορέστη και αριστερά διώχνει η άμυνα των φιλοξενούμενων!
30′ Σέντρα του Τσιτσκάρη από δεξιά κεφαλιά του Ανδρεάδη στο δεύτερο δοκάρι υπό πίεση η μπάλα στην αγκαλιά του Μπρούτσου που μπλοκάρει εύκολα.
34′ Ο Νάκου εκτελεί το κόρνερ από δεξιά ο Σταματόπουλος βάζει το κεφάλι στο 1ο δοκάρι με την μπάλα να πηγαίνει πίσω στο δεύτερο δοκάρι στον Δαρβούδη αυτός στρώνει ωραία για τον Τσολακίδη με τον νεαρό αμυντικό του Ορέστη να κάνει ένα δυνατό μεν αλλά πολύ άστοχο σουτ στέλνοντας την μπάλα από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση απελπιστικά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!
35΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορέστη μετά από σέντρα του Μπακογιάννη από αριστερά  η μπάλα πάει στον Δαρβούδη κοντά στην μικρή περιοχή του Ορφέα αυτός χωρίς ισορροπία κάνει κακό πλασέ η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπρούτσου πριν απομακρυνθεί!
38′ ΓΚΟΛ!!! 0-1 Ο Τσιτσκάρης εκτελεί κόρνερ από αριστερά η μπάλα μετά από κόντρα πάει στον Τσολακίδη κοντά στο δεύτερο δοκάρι ,ο νεαρός αμυντικός του Ορέστη κάνει το σουτ με τον Μπρούτσο να αποκρούει αλλά τον  Μπάτζιο να τον βρίσκει με το πόδι (μάλλον μετά το σουτ) και τον διαιτητή της αναμέτρησης Σιμίδη να δίνει αμέσως πέναλτι (δείτε την φάση στο παρακάτω βίντεο), το εκτελεί εύστοχα ο Ιντζές και σκοράρει!
Ημίχρονο.
50΄Ο Ορφέας χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από λάθος του Γαλλή ο οποίος ενώ βγήκε μακριά από την εστία του δεν έδιωξε καλά με την μπάλα να πηγαίνει στον Κασκανέτα ο οποίος από μακριά μεν αλλά με την εστία ελεύθερη σούταρε συρτά ελάχιστα άουτ!
53΄Ακόμα μια ευκαιρία για τον Ορφέα και πάλι από λάθος του Ορέστη, ο Κοτζά γυρνάει με το κεφάλι ριψοκίνδυνα για τον Γαλλή ,ο Ιωαννίδης προλαβαίνει τον τερματοφύλακα του Ορέστη και κάνει το σουτ με τον Γαλλή να αποκρούει με τα πόδια η μπάλα πάει στον Δοϊτσίδη που δεν κάνει καλό σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ δεξιά από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ορέστη!
59′ Ο Νάκου εκτελεί κόρνερ από δεξιά με τον Κοτζά να σηκώνεται ωραία στο πρώτο δοκάρι αλλά να μην πιάνει εξίσου ωραία την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα αρκετά άουτ!
65΄Ωραία κίνηση του Κιτσικούδη που ξεμαρκάρεται με μαεστρία και κάνει το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή του Ορέστη με την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ!
73΄Ωραία κάθετη του Σταματόπουλου για τον Κιτσικούδη που μπαίνει από δεξιά με φόρα και κάνει σέντρα  με δύναμη , διώχνει ο Τσιτσκάρης!
88΄Ο Τσιτσκάρης εκτελεί απευθείας φάουλ η μπάλα πάνω στο τείχος, στην επαναφορά κάνει αμέσως το σουτ η μπάλα περνάει αρκετά άουτ χωρίς να απειλήσει!


Τελικό Σκορ: Ορφέας Σοφικού – Ορέστης Ορεστιάδας 0-1

Το στραγάλι: Δύσκολο το παιχνίδι για τον Σιμίδη που άκουσε παράπονα από τους γηπεδούχους για την φάση του πέναλτι! Στον αντίποδα παράπονα από τους φιλοξενούμενους για κάποιες υποδείξεις οφ σάιντ άκουσε η Χρηστίδου όπως και ο Κώνογλου! Γενικά το παιχνίδι είχε αρκετή γκρίνια άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες όχι!

MVP: Σε ένα κακό και αρκετά άτεχνο παιχνίδι δεν μπορείς να βρεις εύκολα παίκτη να ξεχωρίζει! Καλή ήταν η εμφάνιση του Κιτσικούδη αλλά η θετική του παρουσία στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν αποτυπώνεται στην στατιστική από την άλλη ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του παιχνιδιού (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι) Ιντζές δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει με επιτυχία σε πολλές φάσεις!

Συνθέσεις:
Ορφέας Σοφικού (Παναγιώτης Τζιαμπαζάκης): Μπρούτσος, Πασχαλάκης, Νεστορίδης, Μπάτζιος, Αλεξούδης, Σταματόπουλος, Κιτσικούδης, Δοϊτσίδης, Τερτσούδης(α.α. 60′ Φυδανάκης), Ιωαννίδης, Κασκανέτας (α.α. 80′ Καλέτζος)

Ορέστης Ορεστιάδας (Παναγιώτης Μυλωνάς): Γαλλής, Τσιτσκάρης, Τσολακίδης(68′ Βλάχος), Ελευθεριάδης, Νάκου, Δαρβούδης (91′ Νόβι), Ανδρεάδης, Μπακογιάννης (75′ Δερνεκξής), Αβογιάν (α.α. 80′ Τσουκάρης ), Ιντζές


Συντάκτης Νewsroom 16 Φεβρουαρίου, 2019 19:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV