Ο Εξακουστός στη θέση της Γκουλιάμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ( ; )

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Ιουνίου, 2019 13:11

Ο Εξακουστός στη θέση της Γκουλιάμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ( ; )

Τρεισήμισι εβδομάδες μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου οι επανακαταμετρήσεις και οι ενστάσεις καλά κρατούν!

Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες ημέρες καθώς αμέσως μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Δήμου Ορεστιάδας, πρώτος ο συνδυασμός της κ. Γκουγκουσκίδου “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” ζήτησε επανακαταμέτρηση κάτι που στη συνέχεια ζήτησαν και οι υπόλοιποι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης ,αν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απέσυραν το αίτημα τους. Στο Διδυμότειχο αίτημα επανακαταμέτρησης κατέθεσε και ο συνδυασμός του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου “Απ’ την Αρχή” καθώς οι δύο τελευταίοι εκλεγμένοι σύμβουλοι του συνδυασμού είχαν ελάχιστη διαφορά η οποία έκρινε τη σύνθεση της δημοτικής αρχής.

Αντίστοιχα ζητήματα παρατηρήθηκαν και στην Περιφέρεια τόσο στην παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη όσο και στην παράταξη του Κώστα Κατσιμίγα. Παρόλο που το radioevros.gr “έπεσε μέσα” στη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφορικά με την τελευταία έδρα που, αν ακολουθηθεί η νομική οδός, θα καταλάβει ο Κωσταντίνος Εξακουστός, αυτό έπρεπε να επισφραγιστεί και επισήμως από τα Πρωτοδικεία Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής(!), πράγμα που όπως φαίνεται θα πράξει η Περιφερειακή Σύνθεση, καθώς κάτι τέτοιο λέει ούτε λίγο-ούτε πολύ με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο:


Αλλαγή των αποτελεσμάτων στη σειρά κατάταξής των Υποψηφίων

Μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 117/2019 απόφασης της Προέδρου Πρωτοδικών Ροδόπης αναφορικά με την ανακοίνωση της σταυροδοσίας των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της «Περιφερειακής Σύνθεσης», η παράταξή μας ανακοινώνει τα παρακάτω:

Μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής μας Κωνσταντίνου Εξακουστού και Αλεξάνδρας Γκουλιάμα υπήρξε αλλαγή των αποτελεσμάτων στη σειρά κατάταξής τους, όπως αυτή είχε αρχικά ανακοινωθεί. Κατόπιν του γεγονότος αυτού, διενεργήθηκε με τη νόμιμη διαδικασία η επανακαταμέτρηση της σταυροδοσίας όλων των εγκύρων και άκυρων ψηφοδελτίων της παράταξής μας στα αρμόδια Πρωτοδικεία Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των ανωτέρω, όπως προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, είναι διαφορετικό από το αναφερόμενο στην ως άνω απόφαση, η οποία δύναται να προσβληθεί με τα νόμιμα ένδικα μέσα.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 19 Ιουνίου, 2019 13:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV