Όλα έτοιμα για την πρώτη “Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας”

Συντάκτης Νewsroom 27 Αυγούστου, 2019 16:12

Όλα έτοιμα για την πρώτη “Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας”

Για συμμετοχή πέραν του αναμενόμενου στην πρώτη «Λευκή Νύχτα» που θα γίνει στην Ορεστιάδα μίλησε ο πρόεδρος της ΕΕΒΟΠ Χρήστος Τσομπανίδης.

Όλα είναι έτοιμα για την γνωριμία των καταναλωτών της Ορεστιάδας με την “Λευκή Νύχτα” που διοργανώνει σήμερα η ΕΕΒΟΠ με την συμμετοχή και την βοήθεια πάνω από 160 ανθρώπων που ετοίμασαν τις εκδηλώσεις της σημερινής βραδιάς.

Ο κ. Τσομπανίδης ανέφερε πως η συμμετοχή ξεπερνάει κάθε αισιόδοξη σκέψη που υπήρχε και πως είναι στόχος να επαναληφθεί με καλύτερες υποδομές και ακόμη περισσότερες συμμετοχές του χρόνου.


Στη συνέχεια πρόσθεσε πως θα γίνουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι κυρίως μουσικές, τονίζοντας πως η εκδήλωση αυτή γίνεται μέσω χορηγιών. Πολλοί επαγγελματίες έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν είτε με παράλληλες εκδηλώσεις είτε κρατώντας τα καταστήματά τους ανοιχτά για τους καταναλωτές ενώ ακόμα και σήμερα πολλοί επαγγελματίες δήλωναν την προθυμία τους να συμμετέχουν στην “Λευκή Νύχτα”.

Η φετινή πρώτη Λευκή Νύχτα της Ορεστιάδας φιλοδοξεί φυσικά να γίνει θεσμός για την πόλη και να επαναληφθεί και τις επόμενες χρονιές.

 


Συντάκτης Νewsroom 27 Αυγούστου, 2019 16:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV