Νίκη για τον Ορέστη κόντρα στον Ακρίτα Νέας Βύσσας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 14 Σεπτεμβρίου, 2019 22:07

Νίκη για τον Ορέστη κόντρα στον Ακρίτα Νέας Βύσσας

Νίκη για τον νεανικό Ορέστη Ορεστιάδας κόντρα στον αξιόμαχο Ακρίτα Νέας Βύσσας με γκολ του Θεμελή στα τελευταία λεπτά!

Ο Ορέστης υποδέχθηκε σήμερα στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας τον Ακρίτα Νέας Βύσσας για την 2η αγωνιστική της Α΄Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές για ποδόσφαιρο, οι Μπλε του Μυλωνά (που παρέταξαν μια πολύ νεανική ενδεκάδα) αν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έφθασαν να μείνουν πίσω στο σκορ για να πάρουν τελικά την νίκη χάρη στο γκολ του νεαρού Θεμελή στα τελευταία λεπτά του ματς!

Αρχικά  μετά από ένα στείρο πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 34′ με τον Θεμελή, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Σιγρέκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαλβατζή  από το σημείο του πέναλτι με τον τερματοφύλακα του Ακρίτα να μπλοκάρει (!!!) την εκτέλεση του επιθετικού του Ορέστη! Με το σκορ να μένει έτσι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως οι γηπεδούχοι!


Στην επιστροφή για το δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στο 54′ και το 57′ ο Ακρίτας κατάφερε σε δύο φάσεις να ανατρέψει το σκορ με τα δύο τέρματα των Χουσίδη- Κουρτίδη οι οποίοι ήταν εύστοχοι στα σουτ που επιχείρησαν! Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και ανέβασαν την πίεση τους παίρνοντας όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, η ωραία ομαδική συνεργασία,το σουτ του Μπακογιάννη και το λάθος του Χαλβατζή έφεραν το ματς στα ίσα στο 67′ (2-2) ενώ η κόκκινη στον Ζλατίνη μετά από μαρκάρισμα στον Μπακογιάννη έγειρε οριστικά την πλάστιγγα προς τον Ορέστη που κυριαρχώντας στο γήπεδο και δημιουργώντας ευκαιρίες πέτυχε  τελικά στο 86′ το γκολ της νίκης με τον Θεμελή να σκοράρει από κοντά με σουτ διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα και χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του!

MVP:  Ο Θωμάς Θεμελής! Ο νεαρός στόπερ του Ορέστη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ταλέντα της νέας γενιάς του Εβρίτικου ποδοσφαίρου που δείχνουν ότι έχουν λαμπρό μέλλον, ελπίζουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερος! Ξεχώρισε πέρσι στην Μικτή και αν δεν ήταν άτυχος το καλοκαίρι που μας πέρασε (είχε τραυματισμό) ίσως να μην έπαιζε στα μέρη μας αυτόν τον καιρό! Σήμερα  κατάφερε  – αν και αμυντικός- να δώσει την νίκη στην ομάδα του σκοράροντας εις διπλούν , του έφυγαν βέβαια κάποιες φάσεις στα μετόπισθεν αλλά όπως και να χει ήταν ο MVP!

Το στραγάλι: Ο Κεφύλης έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να αφήσει την μπάλα να παιχτεί και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, στις κρίσιμες φάσεις δεν έκανε κάποιο λάθος και ήταν γενικά καλός! Κανένα πρόβλημα και για τους βοηθούς του Τρύπη και Κολιπέτρο.

Μας Άρεσε: Νιάτα νιάτα νιάτα ! Και οι δύο ομάδες είχαν στην σύνθεση τους πολλούς νεαρούς παίκτες!

Δεν Μας Άρεσε: Για ακόμα μια φορά μικρή ήταν η  προσέλευση των φιλάθλων στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου Ορεστιάδας!

Τελικό Σκορ: Ορέστης Ορεστιάδας – Ακρίτας Νέας Βύσσας 3-2

Ορέστης Ορεστιάδας (Παναγιώτης Μυλωνάς): Χρηστούδης, Λουλούδης, Τσουκάρης (90′ Δημητριάδης), Θεμελής, Πετρόπουλος Χ, Πετρόπουλος Κ, Μπακογιάννης, Καρασμανάκης (78′ Ντουμανάκης), Σιγρέκης (61΄Πετρόπουλος Σ.), Βλάχος, Δαρβούδης (69΄ Τσιτσκάρης)

Ακρίτας Νέας Βύσσας (Γιάννης Αθανασιάδης): Χαλβατζής, Γκαβανίδης, Παπαναστασίου, Ζλατίνης, Κοτογλίδης, Σιγρέκης , Σακιζλής (75΄Γκεργκίδης), Χουσίδης, Κουρτίδης, Μυλωνάς (72΄Αρχοντίδης)

Δείτε τα αποτελέσματα όλων των σημερινών αγώνων με ένα κλικ εδώ 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 14 Σεπτεμβρίου, 2019 22:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV