Ο Ορέστης πήρε το διπλό στο Σουφλί και έπιασε κορυφή!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 3 Φεβρουαρίου, 2019 20:41

Ο Ορέστης πήρε το διπλό στο Σουφλί και έπιασε κορυφή!

Με γκολ του αρχηγού του Πετρόπουλου Σ. ο Ορέστης πήρε την νίκη κόντρα στον Έβρο Σουφλίου και πάτησε κορυφή στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου!

Ο Έβρος Σουφλίου υποδέχθηκε σήμερα (σ.σ. Κυριακή) στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον Ορέστη Ορεστιάδας για την 11η  αγωνιστική του πρωταθλήματος “Σερκελίδου” της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πήραν την νίκη με το γκολ του αρχηγού τους Πετρόπουλου Σ. από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 47′. Γενικά οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικά περισσότερες ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά μη μπορώντας να σκοράρουν άλλα τέρματα πιέστηκαν αρκετά στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν και ο Έβρος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πετκίδη του οποίου το σουτ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γαλλή στο 80′ αλλά και στο 96΄ (!!!) με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά μετά από επιθετικό φάουλ του Γιαννόπουλου στον Δερνεκξή με την φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη.

Λεπτό προς Λεπτό:
4′ Ωραία κάθετη του Ανδρεάδη για τον Βλάχο αυτός κάνει δύο σουτ στο τετ α τετ με τον Σοφοτάσιο και τα δύο όμως του νεαρού στράικερ του Ορέστη πάνε πάνω στον νεαρό γκολκίπερ του Έβρου που τελικά μπλοκάρει !
10′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του Μπετζέκα στο δεύτερο δοκάρι που αποκρούει σε κόρνερ ο Γαλλής! Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Πετκίδης με τον Γαλλή να αποκρούει με δυσκολία και τον Δαρβούδη να βγάζει σε κόρνερ με το κεφάλι!
18΄Ο Τσομπανούδης από διαγώνια θέση δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή κάνει το σουτ αποκρούει σε κόρνερ στην κλειστή του γωνία ο Γαλλής!
20′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβογιάν περνάει άουτ χωρίς να απειλήσει!
25′ Ο Δαρβούδης κάνει ωραία κίνηση και βρίσκει τον Ιντζέ  στο πρώτο δοκάρι εκείνος κάνει μετά από κόντρα το σουτ από αριστερά αποκρούει σε κόρνερ ο Σοφοτάσιος! Το εκτελεί ωραία με δύναμη και φάλτσο ο Τσιτσκάρης με τον Πετκίδη να βάζει το κεφάλι στο 1ο δοκάρι και την μπάλα να καταλήγει και πάλι κόρνερ παίρνοντας όμως πρώτα περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα και απειλώντας την εστία του εξουδετερωμένου Σοφοτάσιου!
30′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετκίδη περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γαλλή!
37′ Σουτ του Πετρόπουλου Σ. έξω από την μεγάλη περιοχή αποκρούει σε κόρνερ ο Σοφοτάσιος.
Ημίχρονο:
47′ ΓΚΟΛ!!! 0-1 Στην πρώτη του καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορέστης καταφέρνει αυτό που δεν κατάφερε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, δηλαδή να σκοράρει! Ο έμπειρος αρχηγός του Πετρόπουλος Σ. εκτελεί απευθείας -το φάουλ που κέρδισε ο Ιντζές λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Έβρου- νικώντας τον Σοφοτάσιο με όμορφο τρόπο και ανοίγοντας το σκορ!
59΄ Ο Τσιτσκάρης από δεξιά κάνει την σέντρα με τον Δαρβούδη να πιάνει με την μία το γυριστό από την γραμμή της μεγάλης περιοχής στέλνοντας όμως την μπάλα αρκετά άουτ!
60′ Ο Κουτσούλας πιάνει το σουτ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Ορέστη με τον Γαλλή να αποκρούει σε κόρνερ!
61΄Σουτ του Ελευθεριάδη από μακριά δεν απειλεί και περνάει άουτ!
62′ Ακόμα μια σέντρα ξυράφι του Τσιτσκάρη από δεξιά με τον Ιντζέ να ξεμαρκάρεται ωραία από τον Μπετζέκα και να πιάνει την κεφαλιά κοντά στο πρώτο δοκάρι και σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση αλλά τον Σοφοτάσιο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ!
63′ Ο Ιντζές δίνει για τον Βλάχο αυτός κάνει το σουτ από διαγώνια δεξιά θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και πάλι αποκρούει σε κόρνερ ο Σοφοτάσιος που κρατάει την ομάδα του -που δείχνει να τα έχει χαμένα-  σε αυτό το πεντάλεπτο που ο Ορέστης ανέβηκε ψηλά και ψάχνει με αξιώσεις το δεύτερο γκολ!
80΄Με τον Ορέστη να μην έχει καταφέρει να σκοράρει τελικά δεύτερο γκολ και τις αλλαγές να αλλάζουν λίγο την ροή του παιχνιδιού ο Έβρος παίρνει τα ηνία του αγώνα ! Στο 80′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα καταλήγει στον Πετκίδη που αφύλακτος από ελαφρώς αριστερά θέση μέσα στην περιοχή ζυγίσει το σουτ αλλά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Γαλλή και έπειτα άουτ!
96′ Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και μετά από κόρνερ που εκτελεί ο Λαζίδης από δεξιά ο Ελευθεριάδης διώχνει με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι με τον Γιαννόπουλο να ανατρέπει τον Δερνεκξή (επιθετικό φάουλ) πριν ο Πετκίδης βρει με σουτ μέσα από την περιοχή δίχτυα,  ο  διαιτητής της αναμέτρησης Σιδηρόπουλος  ήταν σε καλή θέση για να δει την φάση και υπέδειξε αμέσως το φάουλ (ως μη γενόμενη η φάση)!


Το στραγάλι: Παρά την δυσκολία του παιχνιδιού η τριπλέτα των διαιτητών στάθηκε στο ύψος της και πήρε σωστές αποφάσεις χωρίς να υποπέσει σε σημαντικά λάθη! Ο Σιδηρόπουλος διεύθυνε και  είχε βοηθούς του τους Διαμαντή και Γεωργακούδη.

MVP: Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω! Ο Στέφανος Πετρόπουλος έλυσε το γόρδιο δεσμό του σκοραρίσματος για την ομάδα του -η οποία είχε πολλές ευκαιρίες αλλά και πάλι δυσκολεύτηκε στην τελική προσπάθεια- νικώντας τον κατά τα άλλα πολύ καλό σήμερα Σοφοτάσιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης αλλά και έχοντας ένα γεμάτο με σωστές επιλογές και κερδισμένες μονομαχίες (όπως και ο Αβογιάν) 90λεπτο.

Τελικό Αποτέλεσμα: Έβρος Σουφλίου – Ορέστης Ορεστιάδας 0-1

Έβρος Σουφλίου (Πασχάλης Σταματάκης): Σοφοτάσιος, Μπάμνιος, Πετκίδης, Μπετζέκας (86′ Λαζίδης), Ινδός, Κουτσούλας (65′ Ράλλης), Τσομπανούδης (73′ Δημαράς), Μιχούδης, Παγωνίδης, Γιαννόπουλος, Πρεπούδης (56′ Σιμτσάκης)

Ορέστης Ορεστιάδας (Παναγιώτης Μυλωνάς): Γαλλής, Τσιτσκάρης, Κοτζά, Πετρόπουλος Χ, Ελευθεριάδης, Πετρόπουλος Σ, Δαρβούδης (85′ Τσουκάρης), Ανδρεάδης, Βλάχος (96΄Θεμελής), Αβογιάν, Ιντζές (93′ Δερνεκξής)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 3 Φεβρουαρίου, 2019 20:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV