Πότε θα ανακοινωθούν οι Αντιδήμαρχοι στον δήμο Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 27 Αυγούστου, 2019 13:33

Πότε θα ανακοινωθούν οι Αντιδήμαρχοι στον δήμο Ορεστιάδας

Ο ορισμός και η εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών όπως προέκυψαν από τις εκλογές του Μαΐου ξεκινάει από την 1η Σεπτεμβρίου και εφόσον ολοκληρώθηκαν οι ορκωμοσίες των νεοεκλεγέντων

Στο ίδιο πλαίσιο ακολουθώντας κατά γράμμα την νομοθεσία θα ανακοινωθούν και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις των Αντιδημάρχων της νέας δημοτικής αρχής στην Ορεστιάδα, όπως ανέφερε μιλώντας στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Κυριακή θα είναι η ημέρα της γνωστοποίησης των ονομάτων καθώς και των θέσεων που αναλαμβάνουν στον Δήμο. Αυτή θα είναι είτε η ερχόμενη Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου όπως είναι το πιθανότερο ή η αμέσως επόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου καθώς δίνεται αυτή η ευχέρεια από τον νόμο. “Κατά 99% θα γίνουν όλα μαζί αυτήν την Κυριακή. Κρατάω ένα 1% γιατί είμαστε σε επικοινωνία με την ΚΕΔΕ για να έχουμε μία κοινή γραμμή για την πιστή εφαρμογή του νόμου, έχουμε μία επιφύλαξη αν μπορούμε να το κάνουμε 1 του μηνός ή 8, παρόλη την εγκύκλιο που μας έχει έρθει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίδης λέγοντας ότι αργότερα μέσα στην μέρα θα διευκρινιστεί και θα αποσταλεί η σχετική πρόσκληση.


Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας έκανε γνωστό ότι την ημέρα που θα οριστεί πιθανότερα θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών των οικονομικών επιτροπών και της επιτροπής ποιότητας ζωής.


Συντάκτης Νewsroom 27 Αυγούστου, 2019 13:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV