Στην ΠΑΕ Ριζίων Γιόντης και Καστρινός

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 18 Ιουλίου, 2019 18:49

Στην ΠΑΕ Ριζίων Γιόντης και Καστρινός

Μια επιστροφή και μια μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ριζίων.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Καστρινό (επί σειρά ετών αρχηγός και πρώτο βιολί της ομάδας) και Νίκο Γιόντη αμφότεροι γνωστοί στην ποδοσφαιρική πιάτσα, έμπειροι ποδοσφαιριστές που μεταξύ άλλων έχουν περάσει με επιτυχία από τον Ορέστη και είναι εγνωσμένης αξίας, σίγουρα θα προσφέρουν στην ΠΑΕΡ  η οποία όπως δηλώνει το νέο της ΔΣ προτίθεται να πρωταγωνιστήσει φέτος στον Βόρειο όμιλο της Β΄Κατηγορίας. Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του RE  έρχονται και άλλες ανακοινώσεις για μεταγραφές αξιόλογων παικτών !

Οι ανακοινώσεις της ομάδας :


Σε συνέχεια των μεταγραφών της η ποδοσφαιρική αθλητική ένωση ΡΙΖΙΩΝ Π.Α.Ε.Ρ , είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του 35χρονου κεντρικού οπισθοφύλακα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΟΝΤΗ.
Ο Νίκος κατάγεται από την πόλη της Εδεσσας και την περσινή χρονια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Α.Ο Νεοχωρίου.  Γνώριμος των γηπέδων του Έβρου έχει πρωταγωνιστήσει με τις φανέλες πολλών ομάδων , όπως ο Ορέστης Ορεστιάδας και ο Μ.Α.Σ ΑΡΔΑΣ Καστανεων. Νίκο η ομάδα μας σε καλωσορίζει και σου εύχεται μια ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

 

Η ποδοσφαιρική αθλητική ένωση ΡΙΖΙΩΝ Π.Α.Ε.Ρ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει και επίσημα ,την επιστροφή του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ,ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ο 33 χρονος κεντρικός μέσος έχει διατελέσει επί σειρά ετών αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαιρικού στερεώματος του Έβρου και όχι μόνο. Ο Παναγιώτης την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α κατηγοριας του βορείου ομίλου Έβρου , με τη φανέλα του Μ.Α.Σ Άρδας Καστανεων. Έχει διακριθεί επίσης φορώντας τις φανέλες του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου Λήμνου καθώς και του Ορέστη Ορεστιάδας. Παναγιώτη καλωσόρισες στο σπίτι σου.

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 18 Ιουλίου, 2019 18:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV