Στον Ορέστη Ορεστιάδας το 2ο Super Cup της ΕΠΣ Έβρου, με ανατροπή στα πέντε τελευταία λεπτά του αγώνα

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 29 Αυγούστου, 2019 01:43

Στον Ορέστη Ορεστιάδας το 2ο Super Cup  της ΕΠΣ Έβρου, με ανατροπή στα πέντε τελευταία λεπτά του αγώνα

Με ανατροπή στην ανατροπή στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα ο Ορέστης Ορεστιάδας κατέκτησε το 2ο Super Cup της ΕΠΣ Έβρου κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Διεξήχθη σήμερα στο Στάδιο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί το 2ο Super Cup της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στο πρωταθλητή Ορέστη Ορεστιάδας και τον Κυπελλούχο Εθνικό Αλεξανδρούπολης . Η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή αλλά αυτό τελικά δεν επηρέασε σημαντικά το θέαμα αφού μπήκαν συνολικά πέντε τέρματα ενώ υπήρξαν και αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες. Ο Ορέστης μπορεί να προηγήθηκε με την έναρξη του παιχνιδιού με το γκολ του Δαρβούδη στο 2′  και να είχε δοκάρι στο 18′ με τον Βλάχο αλλά κατά το μεγαλύτερο μέρος του βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Λιμτσιούλη στο 25′ και να περάσει μπροστά στο σκορ με τον Βρύζα στο 27′. Το προβάδισμα των τυπικά φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι το 87′ όταν ο Μπακογιάννης ισοφάρισε  για τον Ορέστη με κεφαλιά, και εκεί που όλα έδειχναν παράταση ο Βλάχος με “buzzer beater” γυριστό σουτ στο τελευταίο λεπτό (93′) χάρισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην ομάδα του εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών. Σημαντικό να αναφέρουμε είναι πως στο γήπεδο υπήρχε φιλανθρωπικός κουμπαράς για την στήριξη του Συλλόγου Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου και Περιφέρειας “Νήμα Ζωής”.

Λεπτό προς Λεπτό:
2′ ΓΚΟΛ!!! 1-0 Ο Μπακογιάννης κάνει ωραία κάθετη μπαλιά για τον Δαρβούδη που με πλασέ στην κίνηση νικάει τον Τσιαμπάζη και ανοίγει το σκορ!
5′ Πλασέ του Μπακογιάννη μέσα από την περιοχή περνάει άουτ.
11′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμπράση περνάει άουτ.
18′ Σουτ του Βλάχου μέσα από την περιοχή και δεξιά η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιαμπάζη!
25′ ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ωραία μπαλιά του Σιδηρόπουλου βρίσκει τον Λιμτσιούλη που προλαβαίνει την έξοδο του Γαλή και με όμορφη λόμπα ισοφαρίζει!
27′ ΓΚΟΛ!!! 1-2 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μέσα σε δύο λεπτά “γυρνάει” το παιχνίδι , με τον Μπόρις να κάνει την σέντρα από δεξιά και τον Βρύζα στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά σκοράροντας!
31′ Σουτ του Τσιαμπαζάκη έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
41΄Διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Μπράχο να κάνει δύο σουτ από κοντά και τον Γαλή να αποκρούει και τα δύο!
43΄Εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου Κ. περνάει άουτ.
Ημίχρονο
53′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου Κ. από καλή θέση έξω από την περιοχή αποκρούει σε κόρνερ ο Τσιαμπάζης.
55′ Φάση διαρκείας για τον Εθνικό ο Πουλουκτσής σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.
77′ Ο Θεμελής για λίγο δεν βρίσκει την μπάλα προ του Τσιαμπάζη.
80′ Σέντρα του Παπαζήση από αριστερά ο Βλάχος πιάνει το γυριστό μέσα από την περιοχή η μπάλα στην δεξιά εξωτερική μεριά των διχτύων της εστίας του Εθνικού άουτ!
84′ Πλασέ του Σουλακάκη από δεξιά αποκρούει σε κόρνερ ο Γαλής.
87′ ΓΚΟΛ!!! 2-2 Σέντρα του Παπαζήση από αριστερά ο Μπακογιάννης με κεφαλιά από κοντά ισοφαρίζει!
90′ Σέντρα-σουτ του Παπαζήση από αριστερά η μπάλα βρίσκει στο αριστερό χέρι του Πουλουκτσή μέσα στην μεγάλη περιοχή παίζεται λέει ο Στρατούδης!
90+3 ΓΚΟΛ!!! 3-2 Ενώ όλα έδειχναν παράταση ο Γκαλογιάν κάνει ωραία κίνηση και σέντρα από δεξιά με τον Βλάχο στην καρδιά της άμυνας του Εθνικού να πιάνει το γυριστό σουτ και να σκοράρει χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!


Το στραγάλι: Πέραν της φάσης του πέναλτι που ο Στρατούδης δεν είδε το χέρι του Πουλουκτσή ο ρέφερι του αγώνα ήταν πολύ καλός, χωρίς πρόβλημα κύλησε το παιχνίδι για του βοηθούς του Ουζουνίδη και Κωνσταντάκη.

MVP: Ο Αντώνης Βλάχος μπορεί να έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στην φάση του 18′  (εκεί που θα έκανε το 2-0), αλλά το Buzzer Beater γκολ στο 93΄ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή και έδωσε την κούπα στην ομάδα του και σε αυτόν τον τίτλο του ήρωα-πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης!

Μας άρεσε: Το παιχνίδι είχε μεγάλη αγωνία στην κυριολεξία μέχρι το τελευταίο λεπτό και ήταν ανοικτό σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να παίζουν στην κόψη του ξυραφιού!

Δεν μας άρεσε: Η πολύ μικρή προσέλευση φίλαθλου κόσμου (60-70 άτομα) στην κερκίδα του “Δημήτρης Μπακιρτζής” σε έναν αγώνα που έπαιζαν δυο ιστορικές ομάδες του Νομού, έκρινε τίτλο και είχε δωρεάν είσοδο!

Τελικό Σκορ: Ορέστης Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-2

Ορέστης Ορεστιάδας (Παναγιώτης Μυλωνάς): Γαλής, Κοτζα (9′ Παπαζήσης), Τσουκάρης, Θεμελής, Πετρόπουλος Χρ., Πετρόπουλος Κ., Μπακογιάννης, Καρασμανάκης, Βλάχος, Δαρβούδης (77′ Ντουμανάκης), Σιγρέκης (63′ Γκαλογιάν)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σάκης Παπαράδης): Τσιαμπάζης, Τσιαμπαζάκης (80΄Σουκιασιάν), Αμπράσης, Πουλουκτσής, Τσαχιρίδης, Βρύζας (58΄Σουλακάκης), Κεσάτης, Σιδηρόπουλος, Λιμτσιούλης (90′ Μεζιτίδης), Μπόρις, Μπράχο
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών , τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα και την απονομή :

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 29 Αυγούστου, 2019 01:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV