Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2019 08:12

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Επισκέψεις σε βιομηχανικές μονάδες της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Πέμπτη 14/11/2019 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας και Εμπορίου Νίκος Παπαθανάσης.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνόδευσε τον Υφυπουργό στην επίσκεψή του στην εταιρεία “ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε.”, όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν με εκπροσώπους της διοίκησης της επιχείρησης.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι «από την ακριτική Αλεξανδρούπολη ξεκινάει ο εθνικός σχεδιασμός της Βιομηχανίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία και την ανάγκη να γίνουμε μια φιλοεπενδυτική και φιλοεπιχειρηματική χώρα. Αυτό δεν αποτελεί απλά ένα στοίχημα αλλά ένα σαφές μήνυμα ότι οι επενδυτές δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον στην Ελλάδα».


Η διαλογική συζήτηση έκλεισε, με επίσκεψη στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου και με την επιβεβαίωση πως η επιχείρηση αποτελεί ένα πραγματικό συνοριοφύλακα της ακριτικής οικονομίας, ο Υφυπουργός εξήρε  ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα της γυναικείας επιχειρηματικότητας,  καθώς στις δύο σημαντικές διοικητικές θέσεις της εταιρείας προΐστανται γυναίκες.

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 19 Νοεμβρίου, 2019 08:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV