Τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 21 Αυγούστου, 2019 21:57

Τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων στην Αλεξανδρούπολη

Ατέλειωτες ώρες διεργασιών και συζητήσεων εξελίσσονται εν όψει της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής Δήμαρχο τον Γιάννη Ζαμπούκη, στην Αλεξανδρούπολη. Πάντως φαίνεται ότι οι διαβουλεύσεις καταλήγουν στα ονόματα που θα ηγηθούν στις κορυφαίες θέσεις σε αντιδημαρχίες και νομικά πρόσωπα του δήμου Αλεξανδρούπολης, χωρίς ωστόσο να είναι ανακοινώσιμα. Καθώς, αλλαγές γίνονται την τελευταία στιγμή ώστε η νέα δημοτική αρχή να εμφανιστεί αρραγής, με γνώση των θεμάτων της πόλης και της περιφέρειάς της και αποφασισμένη να δώσει λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όπως έρχονται με το… σταγονόμετρο, τα πρόσωπα που πιθανότατα αναλαμβάνουν αρμοδιότητες υπό την καθοδήγηση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη είναι τα εξής:

Κυριάκος Αραμπατζής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Ηλίας Δαστερίδης: Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας
Δημήτρης Κολγιώνης: Αντιδήμαρχος Φερών
Ελένη Ιντζεμπελίδου: Αντιδήμαρχος Τραιανούπολης
Γεώργιος Κιζιρίδης: Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Η πρόταση στον Δημήτρη Κολιό για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται να έχει γίνει ομόφωνα αποδεκτή από την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη, διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον γνωστό δημοσιογράφο να μην καταλαμβάνει την ιδιαίτερα σημαντική αυτή θέση.
Νίκος Ραπτόπουλος: Πρόεδρος ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ (ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ)
Θεόδωρος Βουρδόλης: Πρόεδρος ΑΠΟΚΔΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ)


Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που «παίζουν» για τις κυριότερες θέσεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο όπως προκύπτουν μέχρι στιγμής από συνεχείς διεργασίες και συζητήσεις μεταξύ του νεοεκλεγέντος δημάρχου και των στελεχών της παράταξης «Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ». Πάντως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης των νέων δημάρχων και των Προέδρων και Αντιπροέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Προφανώς οι θέσεις είναι περισσότερες από τους εκλεγμένους Συμβούλους του Γιάννη Ζαμπούκη ! Οι οποίες, πρέπει να οριστούν και να αποδοθούν αρμοδιότητες από την αρχή της θητείας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Γεγονός που σημαίνει ότι θα δοθούν έμμισθες και άμισθες θέσεις και σε μη εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ή σε εκλεγμένους συμβούλους των άλλων παρατάξεων, ανάλογα βέβαια και τις πιθανές συνεργασίες που θα προκύψουν ώστε να υπάρχει πλειοψηφία (21 δημοτικοί σύμβουλοι) για τη λήψη αποφάσεων στο νέο δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Οι επιπλέον θέσεις για τις οποίες πρέπει να οριστούν νέα πρόσωπα είναι
Γενικός Γραμματέας
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ)
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Τ.Ι.Ε.Δ.Α. ΑΕ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)
Αντιπρόεδρος ΑΠΟΚΔΑ
Αντιπρόεδρος ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιχείρησης Αθμιας Εκπαίδευσης
Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιχείρησης Βθμιας Εκπαίδευσης
Πρόεδρος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Φερών
Διευθύνων Σύμβουλος στη ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΟΣ Α.Ε.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 21 Αυγούστου, 2019 21:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV