Χ. Τοκαμάνης:«Έχουμε πέντε θέματα άμεσης συζήτησης,για αυτό κάναμε το αίτημα»

Συντάκτης Νewsroom 19 Σεπτεμβρίου, 2019 12:37

Χ. Τοκαμάνης:«Έχουμε πέντε θέματα άμεσης συζήτησης,για αυτό κάναμε το αίτημα»

Στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Δημιουργίας” Χρήστος Τοκαμάνης καθώς στάλθηκε υπογεγραμμένο αίτημα από 13 δημοτικούς συμβούλους με θέματα που χρήζουν άμεσης συζήτησης και επίλυσης για τον Δήμο Διδυμοτείχου.

Ο κ. Τοκαμάνης ανέφερε αναλυτικά τα πέντε θέματα και ποιες θα είναι οι προτάσεις που θα καταθέσουν.

Αναλυτικά τα θέματα και οι προτάσεις του κ. Τοκαμάνη:


  1. Απόφαση για προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων εντός της πόλεως του Διδυμοτείχου. Ο κ. Τοκαμάνης ανέφερε πως  πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις εντός πόλεως έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται η κυκλοφοριακή κατάσταση από τα βαρέα οχήματα.
  2. Απόφαση – παρέμβαση, για την ΜΗ διακοπή της λειτουργία της τράπεζας Πειραιώς στους Μεταξάδες. Σχετικά με αυτό το θέμα η πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί είναι να μεταφερθούν τα λεφτά του Δήμου Διδυμοτείχου σε εκείνη την τράπεζα για να υπάρξει παρόμοια κίνηση-στήριξη όπως στο παράρτημα των Δικαίων.
  3. Απόφαση – εισήγηση, για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Για αυτό το θέμα ανέφερε πως θα προτείνουν την δημιουργία εσπερινού γυμνασίου και λυκείου επειδή πάνω από 50 μαθητές του εσπερινού γυμνασίου-λυκείου της Ορεστιάδας είναι από το Διδυμότειχο με αποτέλεσμα η μεταφορά τους πολλές φορές να είναι δύσκολη.
  4. Απόφαση για άμεση παρέμβαση και στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας  της Νοσηλευτικής σχολής. Σχετικά με το θέμα της Νοσηλευτικής σχολής ανέφερε πως πλησιάζει η ημέρα έναρξης μαθημάτων χωρίς να υπάρχουν καθηγητές και με τον εξοπλισμό να βρίσκεται σε κακή κατάσταση.
  5. Αναζήτηση αιτίων για την διακοπή λειτουργίας της γέφυρας επί του Ερυθροποτάμου και επιτάχυνση δράσεων και ενεργειών για την ασφαλή επαναλειτουργία της. Τέλος για το θέμα της διακοπής λειτουργίας της γέφυρας επί του Ευθροποτάμου θα ζητήσουν ενημέρωση και τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

 


Συντάκτης Νewsroom 19 Σεπτεμβρίου, 2019 12:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV