Χωρίς νικητή το Ορφέας Σοφικού – Α.Ο.Νεοχωρίου!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 24 Νοεμβρίου, 2019 21:27

Χωρίς νικητή το Ορφέας Σοφικού – Α.Ο.Νεοχωρίου!

Ο Ορφέας Σοφικού υποδέχθηκε σήμερα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας “Super Market Arista Ναλιτζή” της ΕΠΣ Έβρου τον Α.Ο.Νεοχωρίου , οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές για ποδόσφαιρο και το γήπεδο σε καλή κατάσταση παρά τις βροχές των προηγούμενων ημερών! Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το πολύ όμορφο γκολ του Ρουσσίδη Αθ.  με εναέρια λόμπα σε ένα  γενικά στείρο πρώτο ημίχρονο αλλά ισοφαρίστηκαν από τους γηπεδούχους στο δεύτερο με τον Δράκο! Οι πορτοκαλί του Τουφάκη θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν ψηλά ρίσκαραν και δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να βρουν δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα του Δερνεκξή! Γενικά το παιχνίδι προς το τέλος του απέκτησε χαρακτήρα ροντέο με το Σοφικό να έχει τις ευκαιρίες ρισκάροντας στα μετόπισθεν και το Νεοχώρι να αμύνεται ψάχνοντας την αντεπίθεση χωρίς όμως να αλλάξει κάτι , ενώ δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες και κάποια νεύρα ειδικά στα τελευταία πέντε λεπτά και τις καθυστερήσεις!

Λεπτό προς Λεπτό:
15΄Ο Νικολάου μπαίνει  στην περιοχή από αριστερά και από διαγώνια θέση κάνει το πλασέ στέλνοντας όμως την μπάλα στην αγκαλιά του Μπρούτσου που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
16΄Ο Μπαλάκης εκτελεί κόρνερ από δεξιά με τον Σταματόπουλο να ξεμαρκάρεται ωραία στο πρώτο δοκάρι αλλά να μην προλαβαίνει την μπάλα για λίγο!
35΄ ΓΚΟΛ!!! 0-1 Ο Τσακίρης βγάζει ωραία μπαλιά στον Ρουσσίδη που φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ορφέα και προλαβαίνει την έξοδο του Μπρούτσου νικώντας τον με εναέρια λόμπα και ανοίγοντας το σκορ!
Ημίχρονο:
53΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματόπουλου στην αγκαλιά του Δερνεκξή!
76΄Φάση διαρκείας για τον Ορφέα η μπάλα καταλήγει στον Κυρούδη που μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ πέφτει εντυπωσιακά ο Δερνεκξής και αποκρούει σε κόρνερ!
77′ Ο Μπαλάκης  εκτελεί κόρνερ από δεξιά ο Σταματόπουλος πιάνει την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση στέλνει όμως την μπάλα στην αγκαλιά του Δερνεκξή που μπλοκάρει με ασφάλεια!
80′ ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ο Τζανετάκος εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα του Α.Ο.Νεοχωρίου και δίνει δεξιά και μέσα από την περιοχή πάσα “πάρε βάλε” στον Δράκο που δεν αστοχεί στο πλασέ που επιχειρεί από κοντά ισοφαρίζοντας!
82′ Ο Κυρούδης  εκτελεί κόρνερ από δεξιά με τον Μπαλάκη εξ επαφής να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ στην ίσως καλύτερη ευκαιρία του αγώνα!
88′ Σκληρό φάουλ του Τζανετάκου που βρίσκει με δυνατό τάκλιν τον Αλεξακούδη , ο Κεσσούδης βγάζει αμέσως κίτρινη κάρτα με τα αίματα να ανάβουν για λίγο χωρίς όμως να συμβεί κάτι σοβαρό!


Τελικό Σκορ: Ορφέας Σοφικού – Α.Ο.Νεοχωρίου 1-1

Το στραγάλι: Παράπονα για την διαιτησία του Κεσσούδη εξέφρασαν και οι δύο πλευρές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με τον έμπειρο διαιτητή να προσπαθεί να μοιράσει την πίτα στα δύο και να αφήσει να παιχθεί η μπάλα σε ένα παιχνίδι που είχε όμως πολύ ένταση και δυνατές μονομαχίες! Δεν είχαν σημαντικές φάσεις οι δύο βοηθοί του Κώνογλου και Παλαιοπάνης!

Συνθέσεις:
Ορφέας Σοφικού (Γιώργος Τουφάκης): 
Μπρούτσος, Πασχαλάκης (26′ Κορσαβίδης), Νεστορούδης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης (74′ Σταθογαμβρός), Χατζής, Δράκος, Μπαλάκης, Κυρούδης

Α.Ο.Νεοχωρίου (Βαγγέλης Γιατσίδης): Δερνεκξής, Αλεξακούδης, Δροσίδης, Δημητριάδης, Κυλιτζίδης, Τσακίρης, Θεμελής, Ρουσσίδης (85′ Κώστογλου), Ναλμπάντης (76′ Γκατσιούδης), Δήμου, Νικολάου (63′ Μοσινιάν)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 24 Νοεμβρίου, 2019 21:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV