Quantcast

«Μωσαϊκό αλληλεγγύης» με 15.000 φανέλες από την Μπάρτσα

Την πρόταση «Εδώ παίζουμε όλοι», ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, μία πρωτοβουλία-δράση αλληλεγγύης που θα συμβεί στο Camp Nou, κατά την επίσκεψη της Ατλέτικο της Μαδρίτης για την 33η αγωνιστική της LaLiga.

Ο σύλλογος της Καταλωνίας, προσφέρει στα μέλη και στους φιλάθλους του, σε όλον τον κόσμο, την δυνατότητα να «συμπληρώσουν» μέρος των άδειων κερκίδων με επίσημες φανέλες της πρώτης ομάδας, που θα φέρουν το όνομά τους. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, θα επιτρέπεται στα επίσημα κλαμπ φιλάθλων να τοποθετήσουν τα πανό τους.

Η ιδέα, είναι να δημιουργηθεί ένα «μωσαϊκό» με όλες αυτές τις φανέλες, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν και μια αναμνηστική φωτογραφία. 

Το «μωσαϊκό» αυτό, αναμένεται να αποτελείται από 15.000 φανέλες, με τιμή πώλησης τα 65 ευρώ (975.000 ευρώ εάν πουληθούν όλες). Η  πώληση αυτής της νέας φανέλας θα αρχίσει από τις 15 Ιουνίου. 

Μέρος των εσόδων, που διαχειρίζεται το ίδρυμα του συλλόγου, θα διατεθεί στο πρόγραμμα του καταλανικού Ερυθρού Σταυρού για την κάλυψη βασικών αγαθών και τροφίμων.