Quantcast

Συγκλονίζει ο συνοδηγός του Αναστασιάδη για το ατύχημα: Μεγάλο θαύμα που σωθήκαμε

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο που Άγγελου Αναστασιάδη μετά το τροχαίο στο 55ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, πολύ κοντά στην Αρναία της Χαλκιδικής, σοκάρουν.

Ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος υπήρξε συνοδηγός στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο:

«Κινούμασταν με περίπου 60 χιλιόμετρα και πηγαίναμε προς την Αρναία στη Χαλκιδική για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Κοσμά και αργότερα θα βρίσκαμε τα παιδιά του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή. Ήταν περίπου 11:30 το πρωί, είχε βρέξει λίγο πριν και κατέβαζε ακόμη νερό και λάσπη.

Μόλις στρίψαμε, γλίστρησε το αυτοκίνητο, πήγαινε μια από ‘δω, μια από ‘κει και πέσαμε σ’ έναν λάκκο γύρω στα τρία μέτρα. Βρήκε το αυτοκίνητο σε μια μεγάλη πέτρα, μετά σε ένα δέντρο από την πλευρά του συνοδηγού, όπου βρισκόμουν εγώ, σηκώθηκε ψηλά, γύρισε στον αέρα και έπεσε με την οροφή προς τα κάτω μέσα στη χαράδρα.

Το ότι σωθήκαμε είναι θαύμα μεγάλο. Η πόρτα η δική μου δεν άνοιγε. Ο Άγγελος προσπάθησε και άνοιξε τη δική του. Ευτυχώς είχαμε και οι δύο τις αισθήσεις μας και μιλούσαμε. Κατάφερε να βγει ο Άγγελος και με τράβηξε από τα πόδια για να βγω κι εγώ. Δεν έχουμε ούτε μια γρατζουνιά.

Πήγα στον νοσοκομείο, γιατί από το τράνταγμα ένιωθα βαρύ τον αυχένα μου, αλλά δεν είχα τίποτα. Εύχομαι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος στον κόσμο αυτό που ζήσαμε. Αν δεν καταφέρναμε να βγούμε, δεν θα μας έβρισκε κανείς».